Találtam egy chivaut és a foxterrieremhez hoztam fel lakásba állandoan izélni akarnak? .
Figyelt kérdés
... szoval alig lehet elválasztani a kan foxterriert a nöstény chivavátol na most méretre nem nagyon stimelnek :) és a chivava még kisseb is meg nem is szeretném ha lennének kiskutyák mit tudtok javasolni hogy békitsem ki öket ? Azaz hogy érjem el hogy ne izéljenek ? jelenleg a nöstény be van zárva a fürdöszobába a kan foxika meg vinyog az ajto ellöt szoval HELP , köszi elöre is gyorsan kellene vmi megoldás2009. okt. 22. 10:18
11/26 A kérdező kommentje:
Budapest (csepel ) szigetszentmikloson lakok tehát ott is átvehetö
2009. okt. 22. 11:08
13/26 A kérdező kommentje:
fhuu sajnos nemtudom megnézni de leirom az msn cimem meg az e-mail cimem oké ? (msn cim: szaboalex@freemail.hu e-mail cim: moderatorok@citromail.hu)
2009. okt. 22. 11:14
14/26 A kérdező kommentje:
ide az emailere és az msn enemre most is fent vagyok tudsz irni
2009. okt. 22. 11:17
16/26 anonim válasza:
nem kellene a gazdáját megkeresni? valaki biztos bög utánna ... chip? hirdetés? plaátolás?
és csak ivartalanitva add oda másnak, fizetesd ki utolag az ivartalanitást - nagy esélye van hogy szaporitonál fog kikötni ...
17/26 anonim válasza:
sztem jobb ha a kant ivartalanítod, mivel az a tiéd és olcsóbb is.
18/26 anonim válasza:
amúgy a foxidra szólj rá, ha izélni akarja. "hangterror" alkamazásával, kutyasulikban is úgy működik. ha kölyök akkor meg végképp nem szabadna csinálnia, csak ha tüzel.
19/26 anonim válasza:
ÁÁÁ és én lemaradtam egy tök édi kiskutyáról :( Mindíg rosszkor vagyok rossz helyen :( :'( Ha legközelebb találsz kiskutyát, le stipi stopizom :(
20/26 A kérdező kommentje:
NEM maradtál le :) Menj be és hozz ki egy kis kutyust vagy fogadj be egy kobor kutyust nagyon meghálája :)
2009. okt. 22. 16:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!