Brit Premium ennyivel táplálóbb lenne?
Figyelt kérdés
Eddig Eukanubát kapott a kutyám, abból 600 gr volt a nap adagja, a Brit Premium szerint meg 233 gr kell neki naponta. Ez létezik, vagy én néztem el valamit?2013. júl. 23. 14:26
11/13 anonim válasza:
A kutyának van igaza, amikor azt látod hogy jól fejlődik a táptOl amit kap. Mindenkinek más vállik be. Van aki tápot nem is ad a kutyájának hanem nyersen etet. Na mondjuk nekik szerintem igazuk van:-)
Nyugodtan próbáld ki a Britet és döntsd el hogy neki bevállik vagy sem. Vagy maradj a Eukanubanál ha neked bevált.
12/13 anonim válasza:
Az Acana tényleg nagyon jó táp. Ami miatt sokszor hasmenésük van miatta a kutyáknak az az, hogy nagyon magas a hústartalma, sokkal erősebb, mint a többi (kivéve Orijen), ide értve az Eukanubát és a RC-t is. Keverted a régi tápjával vagy rizzsel az elején?
13/13 A kérdező kommentje:
Persze kevertem folyamatosan. Majdnem két hétig próbáltam így, de nagyon fosott.
2013. júl. 23. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!