Brit Premium ennyivel táplálóbb lenne?
Figyelt kérdés
Eddig Eukanubát kapott a kutyám, abból 600 gr volt a nap adagja, a Brit Premium szerint meg 233 gr kell neki naponta. Ez létezik, vagy én néztem el valamit?2013. júl. 23. 14:26
1/13 anonim válasza:
Mekkora kutya?
600 g eukanubából vmi über giant kutyának kell...
2/13 anonim válasza:
600 g az nagyon sok. Én a 30 kg-os kutyámat etetem Brittel kb 28 dkg a napi adagja. Jól fejlődik tőlle, ugyhogy elég az ajánlott mennyiség.
3/13 A kérdező kommentje:
A Eukanuba azt írja, 3-4 hónapos kutyának, aki 20 kg 610 gr/nap. Most váltunk Brit premiumra, aszerint pedig 4-6 hónapos kutyának, aki 25 kg, 233 gr/nap az adagja. Mikor utoljára volt mérve a kutya már több volt 20 kg, most pénteken lesz újra mérve de szerintem már eléri a 25-öt. Most azért nézem a 25 kg-t, mert a brit-nek ott kezdődik az adagolása. Egyébként a Eukanuba puppy large breed fog most elfogyni egy két napon belül, és utána fogja kapni a brit premium junior l-t.
2013. júl. 23. 14:40
4/13 anonim válasza:
Igen, a Brit ilyen. Az egyik kutyám pl. Joserát eszik, amiből kell neki kb. 700 g, míg ha britet enne, akkor jóval kevesebb kellene neki.
5/13 anonim válasza:
A 60 kg-os kutyának kb 610g a napi adagja. Valamit nagyon benéztél kérdező. Alapból egy jó minőségű kölyök táppból annyi dkg a napi adag ahány kilógram lesz a kutya várható felnőtkori súlya. Kicsit a dupláját kapta. Linkeltem egy etetési táblázatot, nézd meg.
6/13 anonim válasza:
4es vagyok. Ez azért van egyébként, mert a josera is és az eukanuba is a felnőtt kori súlyt és az aktuális kort veszi alapul, míg a brit az aktuális kort és az aktuális súlyt. És nem mindegy :) Mert nem mindegy, hogy egy kutya 50 kg lesz felnőtt korában, vagy 20, mert az elsőnek nyilván több tápanyagra van szüksége :)
7/13 A kérdező kommentje:
Értem köszi. Csak furcsállottam hogy a Eukanubából ilyen sok kell, a Britből meg ennyivel kevesebb.
2013. júl. 23. 14:52
8/13 A kérdező kommentje:
Amúgy olyan 45 kg körül lesz a kutya, mondta a tenyésztő is hogy nagy lesz. Az apja sem volt kicsi. :) Nő mint a gomba.
2013. júl. 23. 14:53
9/13 anonim válasza:
4es vagyok. Az enyém meg 50-55 kg körül lesz (remélem),szóval fontos a jó és elegendő táplálás. Én nem adnám neki a britet, az biztos. Esetleg felnőtt korában, de míg fejlődik biztosan nem. A másik kutyám britet eszik, de ő már felnőtt és 20 kg. Neki tökéletesen bevált.
10/13 A kérdező kommentje:
Hát én nem tudok már semmit! Itt nekem leszólták a Eukanubát, Royal Canin-t, ezt a Brit-et meg istenítik, gondoltam megpróbálom. a tenyésztő akitől hoztam a kutyám a Eukanubát és a Royal Canin-t mondta. az állatorvosunk is a Royal-t. Vettem már neki a híres Acana-t is, attól úgy fosott szegénykém hogy leálltunk róla. A Eukanuba nekünk bevált, gyönyörű tőle a kutyám, nem megy tőle a hasa, nincsen semmi gond. Lehet hogy majd visszatérünk akkor ehhez, csak én már tényleg nem tudom kinek van igaza.
2013. júl. 23. 16:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!