Nyaralás kutyával a Tisza tavon, tapasztalatokat kérnék, Tiszafüredre vagy Poroszlóra mennénk. Hogyan viszonyulnak a kutyásokhoz?
Múlt héten voltunk Tiszafüreden vizslával. Apartmant béreltünk, a háziaknak is volt kutyája, jó nagy kert, nagyon jól elvolt. A ház pici volt és meleg, de tiszta és kellemes a kertben ücsörögni esténként.
A Tisza-tónál a kutyinak a fürdés úgy néz ki, hogy
1/ Kis tó a "kerékpáros-pihenő" nevű hely mellett. Itt én nem mentem volna bele, de nem tilos a fürdés.
2/ A Tisza-tóban a szabadstrand után a kikötő és a strand kezdete tábla között van egy rövid partszakasz, két nádas között, ahol nem tilos kutyát fürdetni. Itt elég hínáros, én nem mentem bele de az ebnek jó volt.
3/ Emberek nem sikoltoztak a kutya láttán, a strandon pórázon tartva a kutyát átmentünk párszor. Keveseknek van ott kutyája szerintem. Étterembe nem vittük, de pl. kerthelységes sörözőben, cukrászdában még vizet is hoztak neki, nem zavart senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!