Mit tudunk csinálni egy törött lábú, sebes fejű kutyával?
Vidéken lakunk, a falu szélén a benzinkútnál folyamatosan kitesznek kutyákat. Egyet befogadtunk, a másiknak keresünk gazdát folyamatosan, mert sok pénzbe benne van. Ma reggel már egy harmadik kutya is állt a kapu előtt (ez egy telephely egyébként), akinek el van törve a lába és sebes a feje is. Retteg, fél, és gondolom fájdalmai is vannak. Az állatorvos csak akkor csinálna vele valamit, ha megfizetjük, de nekünk nagyon nincs erre pénzünk. A menhely nem rég írta ki az üzenő falukra, hogy nem tudnak állatmentést végezni, mert nekik sincs pénzük. Miskolcon van a menhely, a mi telephelyünk 25km-re, de a menhely csak 10km-es körzetben tud segíteni.
Mit tegyünk most, kihez forduljunk? Nagyon sajnálom a kutyust, ha tehetném, kifizetném az orvosi költségeit, de nem tudom. Valószínűleg kölyökkutyáról van szó! Tudna valaki segíteni?
Hát, dél óta nem nagyon láttuk, de ha látjuk, megpróbálunk közeledni felé. Szerintem szegény kutya elkeseredésében mindenkihez odamegy félve. Az a baj, hogy én holnap és holnapután dolgozok reggeltől estig(8-11ig) így sajnos nem is tudok törődni a kutyával, pedig szívesebben lennék vele..:-(
Little red-et hogy tudom elérni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!