Találtam egy törött iPhone-t. Meg tudom csinálni. Ilyenkor mi van?
Arra nem gondoltál, hogy milyen egyéb sérülései lehetnek?
Honnét tudod, hogy csak az elő- és hátlap sérült?
Kivettem az akksit. Amúgy ez a Balaton-part. Itt ilyen betegek mászkálnak. Utcán közösülnek, hánynak minden sarkon, verekednek de nem csak a fiúk/férfiak, hanem a lányok is vagy fiú ver lányt :P 2 hete egy csajra törte rá a kocsi üveget a volt barátja. De tegnap nem csak ezt az ájfónt "találtam" (több szemtanú is volt rá, hogy földhözcsapta és otthagyta), hanem találtam még komplett sífelszerelést is. Kivéve a botot, mert azok el voltak törve. Volt ott 2 pár síléc, 2 pár hozzá való csizma, botok meg overallok. Össze volt törve az egyik pár léc meg a botok, de egy pár sílécet érintetlenül találtam, odaadtam egy haveromnak mert én nem síelek :P A csizmát is elhoztam mert jó pénzért el lehet adni :D De lehet, hogy neki adom mert anélkül mire megy a léccel? Meg 3 overallt elhoztam, egyik pont jó rám, a másik kettőt meg odaadtam egy ismerősnek. Jó lesz télre :)
Hát ilyenek vannak itt a Balaton-parton. Ez a szórakozás egyeseknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!