Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Találtam egy törött iPhone-t....

Találtam egy törött iPhone-t. Meg tudom csinálni. Ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés
Az a lényeg, hogy az utcán a szemem láttára bszta földhöz egy csaj a telefonját. Természetesen ripityára törött a kijelző, elő- és hátlap, de nekem megéri megcsinálni. Meg is tudnám, de mi van, ha nem volt kifizetve és letiltják ha újra használom? Az IMEI szám átírása gondolom bűncselekmény. Azzal, hogy ő földhözvágta, szerintem vállalja a következményeket is.. adta volna inkább nekem :( És az a legrosszabb az egészben hogy tényleg meg tudom csinálni és meg is éri. De akkor most mi legyen? Csak egy médialejátszónak használhatom? :P

2013. jún. 29. 05:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
49%

Hát.. Hihető a történet, nincs minden második szóban helyesírási hiba.

"he talatam telot aszt szeretnen meg kerdezni h lehet e fugteleniten es hogy an?"

Valami hasonló volt egy másik oldalon...

2013. jún. 29. 14:14
 12/12 anonim ***** válasza:

sajnos nem úgy müködnek a dolgok,hogy mi mit talál övé. korábban irták,hogy le kell adni a rendörségen, és valóban,ha nincs meg a tulaj, akkor tied a teló. ez a hivatalos forma. nah de mindig megvan a tulaj... (valamelyik rendőr lesz az ugy is). iphone-n nem lehet imei számot irni (sajna). szétszedni sem nagy dolog,én 30-40 perc alatt cserélem le az elejét.

az a baj a felujitással,hogy miután bekapcsol,és látsz valamit a kijelzön, akkor tudod tesztelni. hangszóró, mikrofon, térerő, csörgö...stb...stb... iphone 4 esetében is igen gyakori az audio ic hiba, ami kis eséstöl is elöjön, főleg,ha földhöz is vágják. nagy rizikó, de te tudod. én eladnám igy ahogy van. tiszta pénz, nincs rizikó,hogy bukik a lóvéd.

2013. jún. 29. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!