Fojtó nyakörvet, hogy kell használni?
Így van. Ha azonnal továbbindul, rögtön ránthatsz rajta duplát is, nem kell feltétlenül megvárni, amíg megint belefeszül. Ha nagyon nehéz eset, told fel a nyaka tetejére a fojtót, ott jobban hat, mint alul.
Az alapszabály: a feszes póráz rossz! Rántod, lazítod, rántod, lazítod. Remek karizomgyakorlat, de megéri :)
Egyébként úgy tedd rá a kutyára, hogy amelyik karikába a pórázt csatolod, az abból jövő lánc a kutya nyakán felül balról jobbra érkezzen, és a jobb vállánál bújjon át a másik karikán. Ha fordítva rakod fel, tehát alulról jön az a része, amit meg tudsz rántani, akkor meg fog akadni, nem lesz olyan hatékony.
Állandóan a szag után megy össze vissza húz:(((
Ha rántok rajta akkor is megy,minden nap viszem sétálni
Ezek közül próbálj meg valamit mondjuk minden második nap kivitelezni, hogy rendesen lefáradjon, könnyebb lesz úgy sétáltatni. Ha meg elolvasgatod az oldalon lévő többi cikket, akkor mindenféle más problémára is találhatsz megoldást, vagy legalábbis magyarázatot, hogy miért olyan a kutya, amilyen :)
Hát igen xD
én is így vagyok az én kutyámmal(labrador). Vettünk neki folytót, de nem érdekli inkább megfojtaná magát minthogy megáljon.
Szájszíja is van, azzal kicsit enyhébb a húzás, de még mindig nem az igazi.
milyen fajta kutya?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!