Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ti mit gondolnátok egy ilyen...

Ti mit gondolnátok egy ilyen (tükör) iskoláról?

Figyelt kérdés
A kutyusommal jártunk oda alapfokra, és volt egy elég domináns roti vagy roti keverék, pontosan nem tudom. Kamasz volt még csak, agresszív nem volt, csak simán domináns. Talált egy labdát, és gyakorolni kellett volna, de őt csak a labda érdekelte. A gazdája megpróbálta elhívni a kutyát, majd elvenni a labdát, de a kutya nem adta. A pályán volt 3 oktató és 2 segítő, és ők sem vették el. Tudom, meg kellett volna kérdeznem, hogy miért nem, de cikinek éreztem:/ Végül a kutya kb. 20 percen át feküdt a pálya szélén a laddával, míg a többi gazda gyakorolt a kutyájával. Végül megunta, és odament. Szerintetek miért nem vették el? Végülis nem volt gondom a sulival, de ezen elgondolkodtam, és nem tudom, menjek-e hozzájuk alapfokra. Végülis ha nem tudták a labdát elvenni, annyira mégsem lehetnek tapasztaltak, nem?
2013. júl. 21. 18:53
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Mivel nem ismerjük a helyzetet, nem lehet a konkrét esetre véleményt mondani, de azt el tudom mondani, hogy én segítőként mikor döntenék így.

Ha a gazda boldog tudatlanságban él, imádja a kutyáját és nem látja, hogy probléma van, nem szigorít a szabályokon és nem érzi a súlyát.

Kifejezetten azzal a céllal, hogy kellemetlen helyzetbe hozzam, hogy megérezze, hogy milyen kis dolgokban sincs hatalma. Hogy aztán legyen motivációja változtatni.

Mondjuk azt én sem értem, hogy mit keresett labda a pályán. Preferencia játék volt? Vagy transzporter?

2013. szept. 20. 11:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!