Nagyon rossz evő a kaukázusi juhászom. Mit tegyek?
Nem volt változás a környezetében? Pl.: valaki volt látogatóba és elment. Vannak kutyafajták akik képesek a gazda hiányába belebetegedni, ennek egyik jele a koplalás.
Ennyi ídős kutya már szerintem nehezen viseli a változásokat.
Rendesen megvizsgálta a doki? (vérkép, vizelet, ultrahang) vagy csak ránézett?
A 2 hetes étványcsökkenés nem normális, főleg most, hogy hidegre fordul az idő nem az.
Nem tudom milyen az emberi inőségű kaja. Szerintem a legjobb egy jó táp, amiből keveset kell adni és nem kell hozzá más. Ez a kutyafajta elég igánytelen, szóval nem eszik annyira sokat. Az idősödő kutyák is kevesebbet esznek. Egy nagytestű kutya hamarabb lesz idős.
Nem kell kézből etetni. Lerakod elé a kaját, vársz 15 percet, majd elveszed. Másnap megcsinálod ugyanezt. Ha egészséges a kutya akkor valószínűleg ez viselkedés probléma. Ne könyörögj neki, nem kell körülugrálni. Majd eszik ha éhes lesz. Ez nem állatknízás. Ja és ne nassoltasd napközben. Felnőtt kutyáknak szoktak hetente egy koplalónapot tartani, de ez ma már annyira nem divat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!