Melyek a legjobb tápok?
Figyelt kérdés
Egy 15 kilós 1 éves keverék kutyusnak :) Most dog chowt kap.2009. okt. 20. 16:26
1/5 anonim válasza:
A legjobb tápok: Acana, Orejin, Taste of wild, Pro Pac, Hills, Royal Cannin, Belcando
2/5 anonim válasza:
Szubjektív. Nem csak az számít ami a csomagolásra van írva hanem a kutyád egyéni szükségletei is. Nálunk a Royal Canin vált be, az Acana egyáltalán nem. Van aki viszont arra esküszik. Bulldogoknak csak Eukanubát adnék, mert gyönyörűek tőle. Változó.. Rendeld meg valamelyiket és majd meglátod.
3/5 anonim válasza:
Sokat kutattam annak idején különféle oldalakon hogy melyik az abszolút legjobb és az Orijen volt. Az én kutyusom azt eszik, drágának drága, viszont a szőrén abszolút látszik a különbség. Egészséges kutya, úgyhogy máshogy nem is tudom lemérni.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2009. okt. 20. 20:39
5/5 anonim válasza:
Mi is többet kipróbáltunk és a Royal Cannin vált be a legjobban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!