Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek ha kialakult egy...

Mit tegyek ha kialakult egy olyan ördögi kör hogy én a kutyát féltem, ő meg engem, és kitámad más kutyákra?

Figyelt kérdés
van valami jó kutyakiképző tanács erre a problémára? hogy tudnék megnyugodni, hogy se őt, se ő nem fog bántani más kutyákat? a biztonság kedvvéért ráteszem a szájkosarat, hogy semmiképp ne tudjon más kutyában sérülést okozni. De ha jön egy nagyobb kutya, póráz nélkül (ami elég sajnálatos dolog, mert persze a gazda azt mondja nem bánt, de ha egy másik kutya úgy ugrik felé, amin mondjuk ő olyan hogy bepöccenhet, ezt már a gazdák nem kalkujlálják bele, aztán nekik áll feljebb) szóval hogy mivel az enyém szájkosárban van, eleve hátránnyal indul, nem tudná megvédeni magát. szóval énezektől a póráz nélküli nagy kutyáktól féltem, hogy nem úgy reagálnak és őt megtámadják, én meg ráteszem az enyémre a szájkosarat, hogy ő meg ne kapjon kisebb kutyákat, akik szintén szocializálatlanok, és ők pattognak az én kutyámnak, aki ilyenkor bepöccen rájuk. Én a többi nagy kutyától félek, és ezért félek ha közelit egy ilyen, hogy most mi lesz, mi van ha ez nem olyan, és nekünk jön? és ezt a kutya érzi rajtam, és már eleve támadóan áll, és félt engem mert én félek. mit tehetnék?

2013. júl. 17. 14:52
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
jó igen, ez igaz, úgy érte akkor hogy jobban ellenőriznék és szankcionálnák. nem csak a nagy kutyák, a kiskutyák még jobban idegesitőek, amikor odacirkálnak azzal az éles hangú ugatásukkal.
2013. júl. 18. 16:39
 22/22 A kérdező kommentje:
ja, amugy más forrásból ezt kaptam: [link]
2013. júl. 18. 16:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!