Mit tegyek ha kialakult egy olyan ördögi kör hogy én a kutyát féltem, ő meg engem, és kitámad más kutyákra?
Itt meg csak a normálisan nevelteket engedik el - legalábbis azóta, amióta én itt vagyok. Mert ha egy neveletlen el van engedve, akkor a gazdi nem teszi zsebre, amit tőlem kap.
Van egy faszi, aki kifejezetten próbál borsot törni az orrom alá. Legutóbb jött szembe, gondoltam megragadom a pillanatot. A kis cukimukikája tudtam h ugrani fog, a kutyámon olyan hosszúra hagytam a pórázt, h pont ne érje el a kicsit. Melléjük értünk, a kicsi acsarkodva ugrott volna az enyémnek, az enyémnek meg csak súgtam h fogja meg. Ki is támadt, addig a hosszig, amíg fogtam a pórázt. Tehát nem érte el a kutyát. Mondtam neki h nem kéne acsarkodnia a kutyájának. Érdekes, azóta kikerül....
Vagy volt itt egy nő, aki SOHA nem tette pórázra a kutyáját, mondván öreg szuka, nem bánt. Kétszer fordult elő, h a semmiből ugrott neki a kutyámnak. Másodiknál előkaptam a telefont kamera be, és felvettem, h a nő nekem pofázik h márpedig nem köti meg. Megígértem, h ezzel most elballagok a rendőrségre, egyből volt póráz. ÉS azóta is van....
De kismillió ilyen sztorim van. Akár utálnak, akár nem, megértették az itt lakók: ha neveletlen a kutya, akkor rakja pórázra. És azóta csak 3 kutya van póráz nélkül, ezek normálisak, értelmesek. Én is elengedem az enyémet, ha nincs a közelben út, ember, stb. Ha mégis jön valaki/valami, akkor hívom egyből lábhoz. Mert a kulturált kutyatartásnak ez IS része.
ja, ha jól látom pit.
Volt már valaha olyan, hogy komoly baj történt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!