Kutyákra szoktak tenni nyakkendőt? És az mindig rajta lehet?
2013. máj. 20. 20:20
1/15 anonim válasza:
Enyémen már 1 vagy másfél éve rajta van, ez a kabalája:) Éjjel-nappal rajta van,időnként persze kimosom,de annyira hozzánőtt. Már el is felejtem hogy rajta van,széria tartozék:D
2/15 anonim válasza:
Ez egy nyakörv, kendővel. Nem mindegy :)
3/15 anonim válasza:
Persze, hogy szoktak. Nekem is nagyon tetszik. Van aki csak simán ráköt egy kendőt, de lehet kapni olyan nyakörveket amiken ez rajta van. Szerintem nagyon jópofa.:)
4/15 hana :) válasza:
Hát,ha nagyon "hiperaktív" a kutyus,akkor ne legyen mindig rajta,ne hogy megfojtsa magát.Volt rá példa...
5/15 anonim válasza:
Igen a képen ez nyakörves,enyémnek sima kötős kendője van.
6/15 A kérdező kommentje:
Ja, én is olyan kötősre gondoltam:) Egy golden retrieverre lesz.:) Szerintem zöld.
2013. máj. 20. 20:27
7/15 anonim válasza:
Azt nézd mi a jó a kutyádnak és ne azt, hogy mi tetszik neked.
4-es kommentelőnek igaza van, ha beakad valamibe a kendő, fel is akaszthatja magát vagy súlyosan megsérülhet.
8/15 A kérdező kommentje:
Csak séta alatt lenne rajta.
2013. máj. 20. 20:55
9/15 anonim válasza:
Miért kell séta alatt kendőt rakni a kutyára?
10/15 sippara válasza:
Kvitta, a sima kötős hogy néz ki? Mármint valami speckó kutyáknak készült kendő, vagy egy "sima" kendő, amit rákötöttél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!