Létezik különféle fejformájú kutyákra különböző szájkosár?
Figyelt kérdés
Tizedik éves a kutyám és már rég lemondtam róla, hogy lesz neki egy normális méretű. Volt neki egy fém szájkosara, de az túlságosan hosszú volt a pofájára. Most egy nejlon van, de még ez is hosszú rá. Ami meg ilyen masztiffra meg boxerre van, az túl széles.2013. ápr. 14. 11:59
1/3 anonim válasza:
Szájkosarak különböző méretben, formában, és anyagból vannak. Én láttam már francia bulldogon 'szájkosarat', az pl ilyen vékony pánt szerűség volt (buszon láttam, a sofőr nem engedte fel a nélkül); de boltban pl még nem láttam. Boltokban, neten, esetleg állatorvosnál( én ott vettem az enyémnek) nézz szét, de ha bemész egy kutyás boltban, ott valószínűleg tudnak neked rendelni megfelelőt.
2/3 anonim válasza:
Én már láttam egy katonai egység bemutatóján boxeren szájkosarat. Olyan volt mint a rendes, fémből, csak nem volt meg az a hosszú orrnyergi része, hanem mint egy kis kosár szerű. Boltokban rendelnek neked. Vagy esetleg webáruház?
3/3 A kérdező kommentje:
Webáruház nem jó, mindenképpen rá kell próbálni. A boxer szájkosár ott jó, ahol a legszélesebb az orra (22 cm körbe) sajnos aztán hegyesedik és tartok tőle, hogy a szájkosár széles eleje billegni fog.
Talán bőrdíszműves...Tudnak ilyesmit csinálni?
2013. ápr. 14. 14:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!