Coccer spánielnek kell szájkosár?
Most 4 hónapos. Sok helyre jön velem.
Eddig nekünk nem szóltak, de tegnap láttam, h egy nőt nem engedtek be a metróba, mert a kb térdig erő keverék kutyáján nem volt szájkosár. Pedig rendszeresen látok rotit, német juhászt a tömegközlekedésen szájkosár nélkül. Tudom, nekik elméletileg kötelező. Szerencsétlen nő valószinüleg egy kukacoskodóbb BKV-st fogott ki.
Húsvétkor megyünk vidékre és nem szeretném, h esetleg leszállítsanak a távolsági buszról.
Vegyek neki egyet? Vagy spániel méretűknek nem kell?
Hol lehet ennek esetleg utána nézni?
Minden tömegközlekedési eszközön kell szájkosár ha csivavád van ha bernáthegyid,kivéve ha hordozóba teszed.
Vegyél neki egyet sose tudhatod mikor kell (pl kozmetikát hogy bírja stb.)
Igazad van. Jó ha van.
Na és milyet vegyek?
Mondják, h szövetből készült, állíthatót, ami később is jó lesz. Az hamar "elrongyolódik", nem? Meg azt is, h fémből készültet. De most 4 hós, hamar kinövi nem?
Melyiket?
Kell a szájkosár tőlem is kérték, még itt a faluba is amikor busszal mentem az autómért, akkor is vittem magammal a kutyust és mondta a sofőr hogy kell szájkosár.
A kistestű kutyákat meg hordozóban kell vinni.
Barátnőm csivavája vagy mi az az így utazik a buszon. De volt hogy már belé kötöttek de nem lett baj belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!