Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van egy amstaffom azt szeretne...

Pál123 kérdése:

Van egy amstaffom azt szeretnem meg kerdezni hogy melyik szajkosar a jobb?

Figyelt kérdés

1 kep [link]

2 kep [link]

2013. márc. 3. 10:07
 1/5 anonim ***** válasza:

hát az első nekem jobban tetszik..

amúgy tömegközlekedéshez kéne vagy csak úgy?

OFF:

én nem akarok beleszólni,de általában a tömegközlekedési eszközökön jobb ha nem olyan "vad" a kutya kinézete a 2. szájkosár elég ijesztő főleg egy amstaffon,nem egyszer láttam ,hogy leszállítottak kutyás embereket mert a kutyájuk túl ijesztően nézett ki,persze ez hülyeség szerintem..de vannak sofőrök akik az ilyeneket nem díjazzák..

persze ha nem arra kell akkor az írásomat vedd semmisnek :)

2013. márc. 3. 10:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Az első mindenképp.
2013. márc. 3. 10:19
 3/5 A kérdező kommentje:
en faluhejen lakok es most lesz mar a kutyam 10 honapas par nap mulva es azert kenne mert felnek töle az emberek peddig még félénk is de inkab akarok neki hogy legyen valami ozt nem szolhat mar semit senki :D
2013. márc. 3. 10:19
 4/5 anonim ***** válasza:
mind1, mert mindegyiket olyanra tervezték hogy ne okozzon sérülést a te kutyádnak, viszont a tüskés balesetet okoz ha egy másikkal játszik
2013. márc. 4. 15:47
 5/5 A kérdező kommentje:
hat nem engednem ugy jatszani vele hogy rajta van a tüskes ez csak setalashoz kene
2013. márc. 13. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!