Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért van az hogy ismerősöm...

Miért van az hogy ismerősöm kutyája mint a kezes bárány enyém meg mint egy idegbeteg? ( többi lent )

Figyelt kérdés
ismerősöm az ugyan olyan fajtájú nemű kutyáját kennelben bezárva tartja mindig, míg én szabadon és foglalkozok vele. enyém most lesz fél éves de szörnyen viselkedik , megy a biciklisekre , embereket nem szívleli , ugat mindenkit meg mindent szal katasztrófa , ezzel szemben az ő 2 éves kutyája akit eddig sétálni sem vitt mint a kezes bárány nem érdekli semmilyen inger ez hogy van? én nem értem , míg különben az én kutyám sem érdekli ... enyém nyalja falja persze akkor sem rám figyel de az ővé mint aki be van lőve :D egyszerűen nem értem ( én vettem kutyát most kezdett csak vele foglalkozni)
2013. júl. 16. 22:05
1 2
 11/14 mokkagyerek.blogspot ***** válasza:

Szagolt már biciklit? Látott már egyet közelről? Mennyi emberrel találkozott kiskorában? Mennyi teljesen idegennel az utcán? Mennyit tud póráz nélkül futkározni?

Meg egyáltalán: mennyit mozog naponta?

Nem jó dolog más kutyájával összehasonlítgatni a sajátunkat. Én nem mondom, hogy szeretem Cesart, de az a mondata nagyon tetszik, ami arról szól, hogy mindenki olyan kutyák kap, amilyenre szüksége van.

Illetve: a fél éves az fiatal, teljesen elemében van, izgága, persze, hogy nem hallgat (még) annyira a gazdira, mint egy már felnőtt kutya.

2013. júl. 17. 02:35
 12/14 A kérdező kommentje:
Én pedig mindent ugy csinàlok mint cesar . Ezt elhiheted . De nem müködik. Amúgy igen szagolt màr biciklit . És talàlkozot rengeteg emberel màr. Kutyàval elég kevésel. Emberek meg nem simogatàk olyan sokan mivel nem engedi bizonyos embereknek
2013. júl. 17. 12:09
 13/14 anonim ***** válasza:
Én meg semmit nem csinálok, úgy mint Cesar, és működik. Talán egyedül a nyugodt, határozott energiára figyelek. Na, bumm. Nem csak egyféleképpen lehet kutyát nevelni.
2013. júl. 17. 13:42
 14/14 anonim ***** válasza:
Persze, nem a Cesar féle az egyetlen járható út, rengeteg másféle ktuyanevelés van, én egyetlen dolog miatt szeretem: természetes. Pontosan úgy viselkedik a kutyákkal ahogy azt más kutya tenné, nem erőlteti rá az emberi pszichológiát. Persze nagyon sok más fajta jól alkalmazható, hatásos nevelési technika van, én csak azért modntam ezt mert ez biztos beválik.
2013. júl. 17. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!