Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Amerikai stafford Csere által...

Diselmaci kérdése:

Amerikai stafford Csere által került hozzám faj tiszta staff kölyök és már nekem volt egy 6 honapos kanom és valamiért rá támad nem szíveli mi a tehendö ilyenkor vagy ez nem is fog változni?

Figyelt kérdés

#Kutya ;hh
2013. júl. 15. 20:06
1 2 3
 11/22 XTiger válasza:
Jó hallani. :)
2013. júl. 16. 23:45
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

ha eljössz görögbe, szeretettel várom a kutyákat. a másik hogy sajnos faszom az nincsen, pedig szívesen beleverném egy két helyre az is biztos. a harmadik pedig ha ilyen kutyát akarsz magadnak akkor legalább eszed is legyen hozzá mert az ilyenek miatt utálják az ilyen típusú kutyákat!

a hozzászoló másik okosnak! szerintem az intelligánciáddal bujdoss el jó messzire, mert beledumálni azt tudsz de értelmezni neked sem megy látom! tetszik vagy sem ezekhez a kutyákhoz ész is kell, éppen az ilyen primitív buta emberek miatt mint te meg a kérdező van rossz híre ezeknek a kutyáknak. és igen tanuljon meg kutyául, ha még egy kölyökkel sem képes bánni! azt meg már nem is minősítem hogy egy csomó kutyát maga köré szed de megfelelő segítséget IGEN KUTYASULIT! képtelen igénybevenni mert arra bezzeg pénz nincsen, de ahhoz van esze hogy a szaporított staffokat beszerezze meg beszólogasson a neten csak mert nem állunk neki online kioktatni (ami eleve képtelenség!) az evidens nem túl sok intelligenciával rendelkező embert, még azt sem képes rendesen leírni hogy FAJTA TISZTA! ha már akkora a szád akkor oktasd te online és majd meglátjuk mire volt nagy szád!

2013. júl. 17. 00:19
 13/22 A kérdező kommentje:
Te halod viselkedjél már ne legyé tudálékos a-se értem mit pofázol be nekem nö létedre ezek nem agresszívak ahogy te azt elképzeled barátom :) kicsit vegyél már visza halod elég tróger helyröl letek hozva holott " tenyésztők töl letek vásárolva el mondom neked :) a 6 honapos kant mikor felmentem érte vilányba :) csomagtartoba csirke ketrecbe hányása taknya egybe folyt ezeknek nálam nagyon jo helyük van mert nagyon sokat költök rályuk ugy hogyte elvagy tévedve :) nagyon a másik meg orvosolva let csak fegyelmezni kelet eszem nincs te mit képzelsz rolam és ase értem mit keresel gyakori kérdésen ha unatkozol menjé dolgozál ahogy a töbi ember teszi pfff és most már ténleg akadjál le rolam halod :) mer rendesen tartom és nevelem öket
2013. júl. 17. 09:17
 14/22 anonim ***** válasza:

persze, gondolom. bár tény kinek mit elent a RENDESEN NEVELEM ŐKET, vagy a TENYÉSZTŐTŐL VETT KUTYA vagy a JÓL TARTOM ŐKET és még az ÉRTEK A KUTYÁKHOZ.

mellesleg meg mi az hogy nő létemre miért szólok be. úgy szólok be ahogy akarok egy primitív embernek. sajnálom de az egészről süt hogy borzasztóan buta vagy és semmit nem értesz a kutyákhoz. majd pont ilyen kutyákkal nem lesz gond! lehet hogy mázlid volt az előzővel de azt most megmondom neked hogy a 6 hónapossal még meg fog gyűlni a bajod nekem elhiheted! vakargasd össze a pénzt kutyasulira hogy egy kis ész is kerüljön már beléd mert azzal alaposan hadilábon állsz.

2013. júl. 17. 13:21
 15/22 dia1127 ***** válasza:

Úgy látszik egyes emberek nincsenek tisztába vele mi az a kutya suli :D

A másik pedig igen, ha egy ilyen kicsi gondhoz segítséget kérsz(hozzá teszem ami nem baj).

Mit fogsz tenni ha össze mennek vagy épp meg öli a 6 hónaposod a kicsit? majd nézed őket és facen kiírod h tépik egymást a kutyák most mit csináljak??

Először is tisztában kellett volna lenned azzal h mit veszel magadhoz milyen típusú és habitusú kutyát :)

Hiába tartottál már Amstaffot , minden kutya más jellem és más szükségletei vannak ..

Attól pedig h veszel nekik húst a kutya suli árán nem lesznek szocializáltak a kutyáid és okosabbak sem :)

2013. júl. 19. 00:02
 16/22 dia1127 ***** válasza:

utolsó vok.

Az pedig a másik fele ha te olyan helyről hoztad a kölyköt ahol taknya nyála egybe fojt, akkor nem csak az a szutyok gennyláda szaporító a hülye hanem te is..

Egy szaporított kutyától ne várd h normális idegrendszerrel rendelkezzen,

2013. júl. 19. 00:05
 17/22 anonim válasza:

Besírok ezen a palin..XDD

"tróger helyről hozta"

neked nem hogy staffordot..de még pincsit sem bíznék a kezedre:DD

vegyé' neki húst..az megoldja a viselkedés problémáit hidd el!!!!!:D

2013. júl. 24. 08:17
 18/22 XTiger válasza:

A válaszoló köszöni szépen, jól vannak a kutyái, még az a 10-is ami karácsonykor született. :)

Szerintem meg te bújdoss el, ugyanannyi jogom van ide írni mint neked, te sem a témával kapcsolatban írtál ide, hanem itt okoskodtál, meg irigykedtél, mert más egyszerűbben felnevel egy kutyát mint te. Azt meg légyszíves ne állapítsd már meg egy üzenet alapján hogy én ki vagyok, köszönöm. :)

2014. jan. 8. 16:02
 19/22 sadboj válasza:
Komolyan mondom , az itt olvasottakon be sírok !!! Kutya suli ? sokatoknak a 8 osztálya nincs meg , ne a kutyát küldesd vele suliba " noname " te próbálj kezdeni magaddal a melett , hogy arrogáns vagy még "hülye " is egy tapasztalatlan emberke várta a magyar emberek kedvességét segítő készségét mit kapót , le cseszést tényleg ezért tart ott az ország a hol tart !!! Kíváncsi lennék te hány kutyát járattál suliba ?! A gyerekeid nevelésével törődj ilyen szinten (ha van ) a kutyáké helyet !! Szomorú , hogy ilyen embereknek lehet szabad véleménye !! Amúgy személyesen ismerem a kérdezőt , és örömmel állíthatom , hogy felnevelte a kutyákat probléma nélkül és nem vitte őket diplomáztatni !! :) További szép estét !!
2014. jan. 8. 17:57
 20/22 A kérdező kommentje:

Nem kel Xtiger és sadboj bizonygatni rá kell menni a linkre a kép magáért beszél :)

[link]

ezt nem is kel tovább fejtegetni szerintem további szép napot

2014. jan. 8. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!