Diselmaci kérdése:
Amerikai stafford Csere által került hozzám faj tiszta
staff kölyök és már nekem volt egy 6 honapos kanom és
valamiért rá támad nem szíveli mi a tehendö ilyenkor
vagy ez nem is fog változni?
#Kutya ;hh
Hallod, tanulj nagyon sokat a kutyákról, mert ez nem úgy megy, hogy elég rájuk bízni, hogy mit csinálnak. Neveléssel nem csak lehet, de kell is befolyásolni a viselkedésüket, hogy nyugodtan élhessetek együtt. Ha ez nem megy egyedül, és ilyen kaliberű kutyád van, akkor baromi nagy baj van, és sürgősen fel kéne keresned egy olyan kutyaiskolát, ahol foglalkoznak a falkavezérséggel.
2013. júl. 15. 20:21
2/22 A kérdező kommentje:
Szuka a falka vezér nem a 6 hónapos kan köztük de én parancsolok mer hazt mondom helyedre elmennek de izgatot lesz a 6 hónapos kan de köszönöm a válaszodat
Csak azért, mert elmennek a helyükre, nem leszel te a falkavezér. De ha még el is fogadnak, mert kölykök, ez nem lesz sokáig így, ha már ilyen kicsi korukban sem tudod kontrollálni a balhézásukat.
2013. júl. 15. 20:55
való színű nem elég szocializáltak . az én két pitem is nagyon kutyás volt eleinte.
Rengeteget hordtam őket emberek és kutyák közé, jáccóra is kijárunk a mai napig a gyerekekhez.
Sztem vegyél két szájkosarat .
Elősször is jó alaposan fáraszd le mind a kettőt aztán tedd rájuk a szájkosarat és irány sétálni.
Ha le nyugodtak és szépen tudnak egymás melett sétálni akkor othon is el kezdheted őket szoktatni egymáshoz.
Az udvaron belül is tedd rájuk a szájkosarat és ugy ismerkedjenek nehogy baj legyen.. végig legyél mellettük ha bármelyik dominálna szolj rá fegyelmezd fektesd a hátára.
Rengeteget kell törödni velük h normálisan el legyenek egymással . De ha lehet ne hagyd őket nagyon felügyelet nélkül nehogy baj legyen.
2013. júl. 16. 01:18
5/22 A kérdező kommentje:
Gyerekek a most akor még egyszer magyarul le irom van nekem egy 1 éves szukám staff meg egy 6 honapos kan staff edig okés? meg vanak nevelve mer parancs szora ülnek fekszenek stb :) én ara vagyok kiváncsi mér van az hogy mivel most anyukám nak vettem egy kis staff kölyköt ami kan 6 hetes valamiér nem viseli el a 6 honapos nekem ezel ne gyeretek mer nincsenek meg nevelve mer 3 éves 4-5 éves kislányt oda merek engedi hozá ugy hogy egyedül hagyom vele :) mer vigyáznak rá :) már a faszom tele van hogy csak oltani tudjátok az embert :) az ember azért jön ide fel hogy választ várjon nem ezt a lenézö szart :) pff....
A tanítás meg a nevelés két különböző dolog. Ha nem úgy viselkednek, ahogy te szeretnéd, akkor nevelési gondjaitok vannak, amit szakember segítségével lehet orvosolni. Ez nem oltás, ez tény :)
2013. júl. 16. 10:51
akumi tökéletesen leírta a lényeget. neked kutyasuli kell ha még kölyköket sem vagy képes fegyelmezni, helyzeteket kezelni. abban pedig nagyon is nagyot tévedtél hogy majd itt mindenki nekiáll téged online oktatni csak mert akkora jani vagy hogy körbeveszed magad egy tonna staffival miközben nemhogy a fajtához de még a kutyákhoz sem értesz semmit. nagyon gyorsan fáradj el egy kutyasuliba! és légy oly szives ne erősítsd azt a tábort akik azt hiszik húúú de tudják kezelni a kutyájukat miközben egy civakodást sem tudsz kezelni. amikor meg baj adódik akkor meg csak tárod szét a karodat! döbbenet hogy minden "okosnak" ilyen kutya kell!!!
2013. júl. 16. 18:22
8/22 A kérdező kommentje:
te engem ne óltógasál :) annyi staflit tartok amennyit akarok 2 az én dolgom hogy nevelem a kutyáimat :)
3 orvosolva lett a probléma
4 amit kutya iskolára költenék inkább húst veszek nekik abol De ahogy írtam neked írd le a címed elviszem mind a 3 mat és meg kapod ingyen őket :) és akkor verd bele a faszodat merte annyira okos vagy :)
9/22 XTiger válasza:
Rohadtul "kedves" Utolsó.(nem a kérdező) Mi a a faszt kell leoltani ember értelmes kérdést tett fel, te meg elküldöd "kutya suliba" nem beutalót kért a csávó hanem azt hogy valaki adjon tippet, majd azért elvégez egy iskolát hogy legyen kutyája beszarás, és akkor még be is oltod szegény gyereket (ha gyerek, mert szerintem idősebb annál) hogy mekkora tudatlan ostoba, hogy kutya érettségi nélkül magához mert fogadni egy két kutyát, tanítsd meg szerintem még kutyául is akkor már könnyebb dolga lesz nem ? És ha azt hinné húú de tudna kezelni egy kutyát nem kérdezne itt semmit, ha meg nem akarod "online oktatni" mi a lófaszt keresel GYAKORI KÉRDÉSEK-en ? Itt általában egymásnak segítenek az emberek, nem ki oktatják a másikat meg okosdkodnak a semmire ( lehet hogy nem a semmire, mert nem ismerlek ) de nem sokat fűztem le a kommentedből az okoskodáson kívűl..
2013. júl. 16. 23:31
10/22 A kérdező kommentje:
Xtiger hagyd orvosolva lett Nem ez volt az elsö staflim staffom csak ilyennel nem találkoztam még de orvosolva lett mer csak fegyelmeznem kelet ennyi az egész
Kapcsolódó kérdések: