Nektek mennyi pénzt visz el a kutya etetése havonta?
Figyelt kérdés
Csak azért érdekel, mert ugyebár kis országunkban nem keresi magát halálra az ember.:)
Ismerek olyat aki nem a legszegényebbek közé tartozik, és mégis azt mondja hogy nem engedhet meg egy kutyát magának, illetve olyan családot is akiknek alig van betevőjük, mégis legalább 3 nagytestű kutyával élnek együtt, és nem alultápláltak.
Írjatok légyszi fajtát is, vagy ha keverék akkor azt hogy kis-közepes vagy nagytestű-e. És még hogy mivel elégítitek ki a kutyátok étvágyát (táp, főzés stb) Köszi!
Napi 1 dkg táp egy yorkinak? Ha nem kap mást mellé, csoda, h még él...
2013. júl. 25. 10:15
32/37 anonim válasza:
29-es voltam az a különbség kettőnk között, hogy te éhezteted a kutyádat én pedig mozgatom. Minden reggel és este futunk 2-3km-t így ennie is kell mert ennyi mozgás mellett nem lenne elég neki havi fél kiló táp, nyugi nem fog a kutyám elhízni mert rendszeresen mozog. De az tényleg durva ha a kutyád napi 1 deka tápot kap. Én hills-el etetek és még úgyse jön ki ennyire.
2013. júl. 25. 11:29
33/37 anonim válasza:
29-es voltam megint a csivivel, rákerestem a royal oldalán tápokra, konkrétan a yorki fajta tápra egy 2kg nagyságú yorkinak nem aktív életmód mellé ír napi 4deka tápot!!! Ezek után azthiszem ne másokat kritizálj! Ha a kutyád havi 30dekát eszik meg, akkor 4x kevesebbet kap mint amire szüksége lenne
2013. júl. 25. 11:40
34/37 anonim válasza:
az a különmség ketőnk között hogy te bolond vagy én meg nem azt egy szóval sem említettem hogy nem adok neki mást mindíg kap a mi kajánkból is és egész nap előtte van egy tál kaja és annyit eszik amennyit akar
2013. júl. 26. 21:19
35/37 anonim válasza:
Mit eszik az a kutya, ha így is 2-300Ft-ból megvan a kajája? Az oké, ha a táp adagja ennyiből jön ki és kap mást is, ez esetben te nem válaszoltál rendesen a kérdésre, mert a kajája ktg-be az is beleszámít, amit a tiétekből adtok neki...
Egyébként nem hagyunk a kutya előtt állandóan kaját, de ez már részletkérdés.
2013. júl. 26. 21:30
36/37 anonim válasza:
a tenyésztő mondta akitől vettem hogy így csináljam és én így csinálom
2013. júl. 27. 22:16
37/37 anonim válasza:
Kicsit megkésve, de válaszolnék. Második vagyok és ZiwiPeakkal etetem az aussie-m.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!