Pincsi kutyinak vettem egy Kiltix bolhairtó nyakörvet 5200Ft rt Mindent szabályosan csináltam, mégis tele van bolhákkal. Nekem ez nagyon húzós. Ilyen esetben bizonyos időn belül blokk és nyakörv ellenében, miért nem adják vissza a pénzt?
Egyébként bolhás volt mikor rátetted? Vagy használat utána lett bolhás? (Ahogy az előzőek írták)
Ha utána lett bolhás az megint más. Nem minden kutyának jó ugyanaz a nyakörv. Másikat kell kipróbálni.
Amúgy egyik sem 100 %-os védelem, és nem az árusítóhely hibája, ha neked nem vált be, esetleg a gyártónál reklamálhatsz.
Én Scalibor nyakörvet tettem a kutyámra kullancs ellen, és 1 hónap múlva vittem orvoshoz babéziával...
Sajnos manapság már nem jók semmire a nyakörvek. Állatorvos doki ismerős ajánlott 3 féle cseppet, valamit azt mondta, hogy ez az ultragangos riasztó nagyon jó! Kb 5000Ft de egy évig használ.
A cseppek, amiket ajánlott: praktic, exprot, advantix
Ő is ezt használja a kutyán, és nem bolhás, nincs benne kullancs és a szúnyogok sem szállnak a kutyára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!