Papa777 kérdése:
Kutyának sampon?
Figyelt kérdés
Ma reggel hoztam ki egy édes 3hónapos kutyát a menhlyről, és mondták, hogy fürdessem meg otthon bolhaírtó samponnal. Vettem egyet, és az van ráírva, (Bobi bolhaírtó sampon), hogy 12hetesnél fiatalabb kutyán ne alkalmazzuk.
Ha megmosnám vele, lenne valami baja?
2013. jún. 18. 17:14
1/5 anonim válasza:
Számolj egy kicsikét! Egy hónap minimum 4 hét, vagyis 3 hónap bőven megvan 12 hét. :)
2/5 A kérdező kommentje:
Jaj elírtam a kérdést :), ott az egyik állatorvos azt mondta 6hetes, a másik azt hogy 3 hónapos, mert nem lehet eldönteni hogy kicsi lesz, vagy nagy :)) majd teszek képet.
2013. jún. 18. 17:33
3/5 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan megfürdetheted, nem lesz baja :) Én is mindig megfürdettem az enyéimet, amíg kölykök voltak és még mindig megvannak nincsen semmi bajuk... :)
4/5 anonim válasza:
Mi is pont ilyent vettünk...azt hiszem fiatalabb volt 12 hétnél mikor megfürdettük először vele de nem lett semmi baja :) Csak arra figyelj h ne igyon bele a vízbe
5/5 Balogh Csilla&Barbi válasza:
Szerintem nyugottan fürdetheted vele(csak ne igyon a vízbe ne mennyen a szemébe,orrába.Legalább is nekünk ezt mondták a boltba)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!