Mekkora kutya lesz belőle?
Figyelt kérdés
egyik ismerősömék hoztak haza 7hetesen egy puli és egy (apa nem ismert) keveréket. 7hetesen akkora volt már a kutya mint az én berni pásztorom 2-3 hónaposan. nagy kutya lesz vagy marad puli méretű? a puli kiskutyák azért ilyen nagyok mert ők gyorsabban érik el a felnőtt méretűket vagy ehhez semmi közük nincs?2013. júl. 10. 12:14
1/7 anonim válasza:
ha már kölyök kutyaként nagyobb, mint a berni pásztorod 2-3 hónaposan, akkor szerintem nagy kutya lesz belőle, de ha abból indulunk ki, hogy az anya volt puli, akkor az apa nem lehetett sokkal nagyobb nála különben az anya nem tudta volna megszülni a kölyköket. Vagy nem tudom. Orvostól kérdezzétek meg szerintem, Ők általában tudni szokták.
2/7 A kérdező kommentje:
2en voltak testvérek elvileg. szerintem is nagy kutya lesz.
2013. júl. 10. 12:28
3/7 anonim válasza:
Azért nem mindegy hogy kettő vagy három hónaposan. Aközött nagy különbségek vannak. A miénk két hónaposan 4kg, három hónaposan meg 10 kg volt. Szóval akkor most kettő vagy három? Amúgy akkor valúszínüleg elég nagy lesz.
4/7 anonim válasza:
Jaja, ez egyáltalán nem mindegy. A 7 hetes kutya 1 hét híján 2 hónapos. Szóval ha a 2 hónapos bernivel egy méretű, akkor kb. akkora lesz ő is. Ha a 3 hónapossal, akkor már érdekesebb a helyzet. Nekem 2 hónaposan a kutyám 10kg volt, 3 hónaposan 17kg, szóval nagy a különbség, ekkor még brutál gyorsan nőnek a nagytestű fajták.
5/7 anonim válasza:
Ha puli az anya, akkor azért túlzottan nagy nem lesz, hiszen az egy középtermetű fajta.
6/7 A kérdező kommentje:
pontosan kiszámoltam. a kutya most lesz 3 nap múlva 2hónapos és már akkora mint amekkora az én kutyám volt 2hónaposan és 3hetesen
2013. júl. 10. 16:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!