Mit gondoltok az Advantix cseppről? 2-3 hete cseppentettük a kutya nyakára (4 és fél kilós kutya, a 4-10 kg-ra valót adta az állatorvos 3000, -Ft-ért! ) Hétvégén kirándulni voltunk, ma 3 kullancsot szedtem ki belőle. Mit csináltunk rosszul?
Milyen állapotban voltak a kullancsok?
Elképzelhető, a te kutyádnak nem az Advantix a megfelelő védelem.
Rengeteg spot-on és nyakörv létezik már,sajnos területenként eltérő,hogy hol mi vált be.
Nem tudom merre laktok,de felénk (Solymár,Piliscsaba,Pilisvörösvár)a Foresto nyakörv vált be.Mindenki,aki használja,meg van vele elégedve,nincs bolha,se kullancs kirándulás után sem.
Mi is advantixot használtunk egy darabig,de kb 3-4 hónap után immúnisak lettek rá a bolhák,így bolha volt a kutyákban,kullancs (még) nem.
Kérdezzétek meg a helyi állatorvost,hogy a visszajelzésekből felétek,milyen készítmények a tartósak.
Egyik csepp sem "univerzális" sajnos, ki kell tapasztalni, hogy a TI környéketeken, a TI kutyátoknál mi válik be. Ha kirándulni mentek, érdemes dupla védekezést (csepp+nyakörv) választani - erről mindenképpen konzultálj dokival, mert bizonyos hatóanyagok ütik, míg mások erősítik egymást.
OFF:
Jézusom, a 3000,- a kistestűeknek való Advantixért horror :O Mi a kerület egyik legdrágább dokijához járunk (sajnos... de a hozzáállása kárpótol!), épp ma vettem Advantixot, kettővel nagyobb (15-20 kg) kiadásban, és 2500,- Forintot fizettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!