Kezdek kétségbe esni. Mi a véleményetek?
1. kérdés: 100% hogy orvost váltanék, de már akkor kerestem volna egy másikat, amikor azt mondta a pattanásra, hogy várjunk
2. kérdés: szerintem nem a világ vége, ha késobb kezded. van aki nem is viszi ilyen helyre a kutyát mégis jól nevelt. most persze nem azt mondom, hogy ne vidd, csak hogy nem a világvége.
A Lyme oltást nem adhatja be,csak ha a gazdi külön kéri.
És létezik 6 oltásos sorozat,de a leggyakoribb a parvo,kombi,kombi,veszettség.Sőt valahol az utolsó kombi együtt van a veszettséggel.
Orvost váltanék,már ezzel kezdtem volna a rendelőben,hogy milyen oltásprogrammal dolgozik,és ahogy meghallom a 6 oltásosat tipliztünk volna tovább.
Tehát,
1)váltsatok
2)nem vagytok elkésve,semmi visszafordíthatatlan nem történik
(Mi sem jártunk oviba,suliba se (még) és tökéletes viszonyt ápolunk bármilyen más korú,nemű,fajtájú kutyával.Legyen az ivaros vagy ivartalan.
Én is másik orvost keresnék.
Az nem géz ha nem mentek tanfolyamra, az viszont igen, ha nem mentek kutyák közé. Nagyon fontos fejlődési szakaszban van most a kutyus, ilyenkor már célszerű elkezdeni a szocializációt. Persze ha nem tudjátok megoldani, attól még nem lesz feltétlenül rossz kutya, csak előfordulhat, hogy később kicsit nehezebb lesz szocializálni. De ez nem törvényszerű.
Szóval menjetek hamar új orvoshoz, hátha zöld utat ad az ovira. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!