Milyen fajta lehet a kutyám azon belül, hogy keverék? Kép lent
Sokan tippelnek staffra vagy pitre.én sajna nemtudom,mert befogadott kölyök volt
Ezt a logikát nem értem. Ha nincs benne staff, vagy pit, akkor nem is húzatsz vele? Csak ezzel a két kutyafajtával lehet ezt a sportot űzni? Akkor mindjárt szólok az argentin dogomnak, hogy holnaptól nem húzhatja a gumit :D
Viccet félre téve, a kutyádnak megvan hozzá a testalkata, és ha szereti csinálni, akkor felesleges lemondanotok róla.
nem..nem így gondoltam hehe:DD
de ha valami retriever vagy szetter vagy ilyen mixet írtak volna akkor lemondtam volna a súlyhúzásról :/
de szereti csinálni szal marad a tréning:)
ti hány kilóval tréningeztek?
BIZTOS, HOGY STAFFORD AZ EGYIK FELE! Én azt gondolom am., hogy 3/4 részben stafford és valami egészen kevés %ban figyel be valami más is! A füle nem staffos csak! A tégla fej annyira tipikus!
Szép kutyus!
A súlyhúzással az a "baj", hogy nem lesz megállás :D A végén traktor gumit fog húzni és nem fog elfáradni :D
Ha komolyabban érdekel a kutyás súlyhúzás akkor BAKUSE (Balatoni Kutyás Súlyhúzó Egyesület)
Köszönöm a válaszod!:)
sajnos már csak hétvégén van időnk a tréningre úgyhogy marad neki hobbynak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!