Szerintetek milyen fajták lehetnek a kutyámban? : )
2013. ápr. 28. 16:05
1/7 tyrex válasza:
így nem látom jól egy oldarol készült képet nem tudsz köldeni akkor szentem meg tom mondani
2/7 anonim válasza:
Nem akarok butaságot mondani, de szerintem bullterrier és valami nagyobb kutyus fajta.
Mindenesetre nagyon aranyos:)
3/7 anonim válasza:
vadászkutya van benne, valami vizsla vagy kopó.
4/7 Firestorm válasza:
tacsko,vizsla es a pofija olyan border colly-s beutesu nekem.
De egyszeruen csoda szep.
5/7 Eboktató válasza:
Valamilyen bull típusú terrier, lehetséges a collie, talán nyomokban valamiféle retriever. De tényleg jó lenne egy állókép előről és oldalról. A szemei érdekesek, ha arról is tudnál egy fokkal jobb képet, talán még okosabbat mondhatnánk. De a lényeg, hogy aranyos!
6/7 YouMe válasza:
Nem tudom, valamiért nekem is bullterrieres beütésű. Talán a szeme miatt, mert nem mandula, vagy kör alakú, hanem háromszög. Az pedig a bully-ra jellemző.A feje nekem is colly-s.
A teste kicsit hosszúnak tűnik (bár,ha oldalról raksz fel képet akkor jobban látszik, így csak tippelek) talán tacsi is van benne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!