Milyen fajta lehet a kutyám azon belül, hogy keverék? Kép lent
Sokan tippelnek staffra vagy pitre.én sajna nemtudom,mert befogadott kölyök volt
valami bull-típusú befigyelt nála.
tipp: ha már húzatsz (mondjuk nem értem miért felnit...) akkor vegyél rá rendes súlyhúzó hámot, sokkal jobban fog teljesíteni, könnyebben tudja használni az erejét.
XD van alatta kartonpapír hogy csússzon ne pattogjon :D
szal az egyik fele stafford lehet?
és a más valami még?
és köszi nektek!
lényeg a lényeg, vegyél neki rendes hámot, ha rendszeresen húzattok.
nincs neki "egyik" meg "másik" fele... egy vegyesfelvágott, ami első blintre valamilyen bull-típusú terrierre hajaz. de hogy hány %-ban figyelt be nála pit bull, vagy stafford, azt csak DNS elemzéssel tudnád megállapítani.
Rendes hámot hol tudok rendelni?
Kérlek linkelj nekem és next hónapban megrendelem.:)
és a DNS tesztet kivel hol mennyiért?
Te hány %ot adnál rá,hogy bull?
mi innen rendeltük a hámját. Nagyon jó cucc. És én is inkább a gumit javasolnám, húzatni.
vagusdogs a legjobb!
nem lehet %-okat mondani, még tippelni is nagyon merész dolog. ráadásul mit számít? bármi is van benne, ugyanaz a kutya marad, aki eddig is volt.
köszönöm a linket!:)
gumiztunk régebben de attól alig volt fejlődés,azért tértünk át felnire.
Azért érdekel csak,mert ha nincs benne staff vagy pit,akkor nem húzatok vele,akkor elég lesz a futkározás:)
Nagyon szeretem akármilyen mix :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!