Az baj ha én az 5 hónapos német juhászomat jól lefárasztom és úgy viszem sétálni?
mivel fárasztod le? :)
egyébként nem baj, így könnyebben tudod fegyelmezni és a tudtára adni h te vagy a főnök :)
ha meg indul valaki felé egyszerűen csak fogd rövidre a pórázt és ültesd le magad mellé és várjátok meg amíg az a valaki elmegy mellettetek vagy ha hamar meg nyugszik és figyel rád akkor nagy simi dicséret és mehettek tovább. :)
én a staff szukámat úgy tanítottam láb melett sétálni h mindig volt nállm valammi juti falat és a kezemben tartottam ő pedig egy szó nélkül sétált melettem szépen :) Ő ILYEN KAJÁÉRT MINDENT TÍPUS :D próbáld meg veszteni valód nincs :) ha valakire mozdul ültesd le mutasd meg neki a juti falatot és ahogy el aladtak melettetek add neki és nagy dicséret aztán szépen lassan el lehet hagyni a falatokat :)
Hmm. Én is ezt csinálom.
Ő kisebb még, és forgalmas helyen lakunk, amint kilépünk az utcára, egyből autók, járókelők, zajok.
Séta előtt, fél-egy órát labdázom, játszom a kutyával, és csak utána indulunk el. Ha nem így teszek, szinte lehetetlen vele haladni. Nyüszít, hisztizik, felugrál, megőrül. :*
Idiótákhoz nem engedem oda. :D
Vagy másik oldalra húzom, vagy félrevonom, és leültetem.
Vagy, jutalomfalattal csalogatom tovább. -> ezt akkor szoktam, ha látom, hogy valami fogyatékos közeleg. Ilyenkor lehajolok, az illetőnek háttal, eltakarva a kutyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!