A Coton de Tuléar kutyát kint lehet tartani az udvaron? Mennyi törődést igényel? Hogy kell kimondani a nevét?
Figyelt kérdés
2013. júl. 4. 14:29
11/17 anonim válasza:
12/17 anonim válasza:
a kint tartás is egy meleg kuckót jelent, fűtött helységet télen. Ugyanis a kistestű kutyák könnyebben átfagynak, nem tudják a testüket úgy melegen tartani, mint egy kifejezetten kinti tartásra tenyésztett területőrző kutya.
A társasági kutyákat, amellett, hogy társaságnak, szobadísznek tartották őket még az is szerepük volt, hogy a baldahinos ágyakba bemenjenek a gazdákkal efyütt és segítsék azokat kifűteni, lévén az éjszaka is működő központi fűtés csak a legutóbbi idők találmánya.
13/17 anonim válasza:
azért van ilyen... pl shetlandi juhász, hatalmas aljszőrt növeszt, jó vízlepergető és nem is gubancolódik a szőre viszont össz csak 35-37 cm viszont juhászkutya lévén rengeteg foglalkozást igényel
14/17 anonim válasza:
mennyit szánnál a kutyára? tudod mennyibe kerül amúgy?
15/17 A kérdező kommentje:
igen tudom mennyibe kerül, amúgy nem is ilyen kutyát akartam csak arra gondoltam ezt hátha lehet kint tartani...
2013. júl. 4. 22:29
16/17 anonim válasza:
EGY AZ EGYBEN HULYESEG AMIT IRKALTOK A KERDEZONEK!!!!tenyeszto vagyok lassan 8 eve, es ezt a fajta kutyat szabadban kell tartani, nem lakasban! nagy a mozgasigenyuk! nem lehet oket lakasba bezarni, egyszinten vannak egy beaglevel mozgas teren!
17/17 anonim válasza:
Tényleg hülyeség. A mi kutyánk - szintén coton de tulear - állandóan kint van az udvaron, szinte alig járt bent a házban, akkor is csak rövid időre. Állandóan rohangál, semmi baja. Jó meleg szőre van, nem kell félteni. És mint már mondtam, igen mozgékony. Sőt, a szomszédomnak is ilyen kutyái vannak, azok is az udvaron laknak, semmi bajuk nekik sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!