Melyik a legjobb név?
Figyelt kérdés
Jövőhét végén hozzuk haza a fiú csivavémat, de még nem találtam neki nevet.Van pár ötletem: Joey, Rocket, Rocky..de semelyik nem az igazi. Sokat kerestem de nem igazán találtam .Ha van pár ötletetek, léci írjatok le néhányat. Előre is köszi!:)2013. júl. 3. 23:52
5/20 anonim válasza:
ne erőltesd a névválasztást, akkor találod ki neki a megfelelőt, ha megláttad és kissé megismerted.. nekem volt olyan cicám, akinek már hetekkel azelőtt kitaláltam egy nevet és amikor megkaptam, egyszerűen nem tudtam úgy hívni, valahogy nem illett hozzá.. aztán ahogy telt az idő, ráragadt egy név, ami teljesen őt jellemzi
7/20 anonim válasza:
Dömper XD
Nemám :D Szerintem a felsoroltakból a Rocky a legjobb. Néhány ötlet:
Fifi
Picur
Lucky (láki, azt jelenti szerencse)
Kokó
Törpe
Sziszi
Jerry
9/20 anonim válasza:
Coco(Kokó)
Trixi
Müzli
Főnök
Öcsi
Harcos(Harci)
Vezér
Maffia(szomszédunk macskáját hívták így,abszolút ráillett:D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!