Melyik lenne a legjobb Angol cocker spániel kennel?
Figyelt kérdés
Nézegettem itt az oldalon is, hogy melyiket ajánlják, és általában Athina's, Rizi-Bizi, La Scale.
Én leginkább arany, aranybarna színűt szeretnék, feketét végképp nem. Már van egy fekete macskám, és ezért nem szeretnék olyan színűt.
Házi kedvenc lenne, versenyekre nem hiszem, hogy járnánk, maximum nézőként. Szóval, ahogy mondják "hobbikutya" lenne.
Azért írtam le a színt, mert, ahogy nézegettem a kenneleket például Rizi-bizinél aranybarna színű kiskutya nem nagyon születik.
És még annyit szeretnék kérdezni, hogy a Bikahegyi Bársony kennelről mit tudtok? Mert ott is láttam aranybarna színű kiskutyákat.
2013. jún. 30. 14:35
1/3 anonim válasza:
Szia!
Ha nincsenek "komolyabb" terveid vele, akkor javaslom a Spániel fajtamentőket. Szebbnél szebb gazdira váró kutyusaik vannak!
2/3 A kérdező kommentje:
Őket is néztem már, de én kölyökkutyát szeretnék, és ott nem nagyon találtam kicsit. Tökéletes lenne nekem fajtamentőktől is, de kölyökkutyát szeretnék.
2013. jún. 30. 15:18
3/3 anonim válasza:
Nekem a kutyusom Kovácshidáról van a Mesztegnyei angol cocker spániel kennelből. Csodálatos kutyusok vannak, és a szülők is megtekinthetők. Nem tudom merrefelé laksz de azért itt a kennel honlapjának linkje, legalább nézd meg: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!