Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik a legjobb kolyoktap?

Melyik a legjobb kolyoktap?

Figyelt kérdés

Sziasztok melyik a legjobb minosegu tap ezek kozul?

happy life

friskies

beneful

denka dog

natural choice

natures best

royal canin

eukanuba

science plan

versele-laga

nutri expert

pro plan

pedigree

tom&co(az allatbolt neve, ez is gyart kutya eledelt)

2013. jún. 26. 15:33
 1/6 anonim ***** válasza:
A felét nem ismerem, a másik felét nem szeretem. De ha mindenképpen ezekből kell akkor talán a eukanuba.
2013. jún. 26. 15:46
 2/6 anonim válasza:
royal canin - szerintem, de aztán meg lutri, ha mindig mást veszel azzal nem tévedhetsz
2013. jún. 26. 15:49
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát meglehetősen vegyes árkategóriában írtad,nem is ismerem az összeset,ha nem haragszol,nem is állok neki kikeresgetni őket.

A pedigree,firskies és hasonló butaságokat felejtsd el,azok nem is tápok.

Ebben az árban vannak valóban jók:

AZP

Orijen

Acana

Taste Of The Wild

Brit

Brit Care

Belcando

Ezek között lenne érdemes válogatni.

2013. jún. 26. 15:51
 4/6 anonim ***** válasza:

Ahogy már írták:

Pedigreet és hasonló szemeteket eszedbe se jusson venni, tényleg bármit, csak ezeket ne (Pedigree, Chappi, Darling, Friskies stb.) Teli vannak a kutya számára felesleges és káros anyagokkal, a húst nagyítóval kell keresni bennük. Ezeknek csak hangzatos reklámjaik vannak, amúgy sz*rt se érnek.

A Royal Canin egy fokkal jobb, de szintén pocsék, a Eukanuba és a Pro Plan talán elfogadható minőség, de én semmiképp sem adnám a kutyámnak.

Egyébként én sem hallottam az általad felsorolt tápok közül egy csomóról, de így futtában rákerestem egy-kettőre, és az összes gagyinak tűnik, és amelyiknek megtaláltam az összetevőit, ott gabona szerepel az első helyen, ez már régen rossz.

A harmadik válaszoló írt nagyon jó minőségű tápokat, ezek közül nekem ezzel van tapasztalatom:

[link] (Brit Care Puppy All Breed)

és kijelenthetem, hogy minden szempontból tökéletes, ár/érték aránya is szuper, csak ajánlani tudom.

Amúgy meg amiket még javasolni tudok, és amiket nem írt le a harmadik válaszoló:

Josera

Cibau

N&D (csak ennek már-már horrorisztikus ára van:D)

2013. jún. 26. 18:08
 5/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Koszonom szepen az eddigi valaszokat. Nos en azert irtam ezeket a tapokat mert az itteni tom&co allatboltban csak ezek kaphatoak. A britrol tenyleg sok jot hallottam es olvastam de nem tudom hogy itt kaphato e. (Hollandia). Megprobalok majd minel tobb allatboltot felkeresni hatha talalok, illetve megnezem hogy van e ide hazhoz szallitas.
2013. jún. 27. 10:06
 6/6 A kérdező kommentje:
Talaltam britet! Hazhoz szallitassal nagyon koszonom!
2013. jún. 27. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!