Melyik a legjobb kolyoktap?
Sziasztok melyik a legjobb minosegu tap ezek kozul?
happy life
friskies
beneful
denka dog
natural choice
natures best
royal canin
eukanuba
science plan
versele-laga
nutri expert
pro plan
pedigree
tom&co(az allatbolt neve, ez is gyart kutya eledelt)
Hát meglehetősen vegyes árkategóriában írtad,nem is ismerem az összeset,ha nem haragszol,nem is állok neki kikeresgetni őket.
A pedigree,firskies és hasonló butaságokat felejtsd el,azok nem is tápok.
Ebben az árban vannak valóban jók:
AZP
Orijen
Acana
Taste Of The Wild
Brit
Brit Care
Belcando
Ezek között lenne érdemes válogatni.
Ahogy már írták:
Pedigreet és hasonló szemeteket eszedbe se jusson venni, tényleg bármit, csak ezeket ne (Pedigree, Chappi, Darling, Friskies stb.) Teli vannak a kutya számára felesleges és káros anyagokkal, a húst nagyítóval kell keresni bennük. Ezeknek csak hangzatos reklámjaik vannak, amúgy sz*rt se érnek.
A Royal Canin egy fokkal jobb, de szintén pocsék, a Eukanuba és a Pro Plan talán elfogadható minőség, de én semmiképp sem adnám a kutyámnak.
Egyébként én sem hallottam az általad felsorolt tápok közül egy csomóról, de így futtában rákerestem egy-kettőre, és az összes gagyinak tűnik, és amelyiknek megtaláltam az összetevőit, ott gabona szerepel az első helyen, ez már régen rossz.
A harmadik válaszoló írt nagyon jó minőségű tápokat, ezek közül nekem ezzel van tapasztalatom:
[link] (Brit Care Puppy All Breed)
és kijelenthetem, hogy minden szempontból tökéletes, ár/érték aránya is szuper, csak ajánlani tudom.
Amúgy meg amiket még javasolni tudok, és amiket nem írt le a harmadik válaszoló:
Josera
Cibau
N&D (csak ennek már-már horrorisztikus ára van:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!