Orzo-vedesnel az ero vagy a gyorsasag szamit? (kau, kangal, kaj) - (malinois, nemetjuhasz. )
Figyelt kérdés
2013. júl. 3. 21:05
21/32 anonim válasza:
A pásztorkutya valóban nem játékos. Nem játékra lett kitalálva, hanem hogy vadállatok ellen védje meg a javakat. Gyorsaság... hidd el, a nyáj mellett lévő kutyák ellen egy malinak sem lenne esélye. Bár igaz, hogy azok a pásztorkutyák 35-50kg között mozognak.
22/32 anonim válasza:
zet nem vitatja senki, de a pásztorkutyákat nem is képeznek személyi védelemre. A mali pl. nagyon jól terel is, de nem hinném, hogy bárki szembe akarná állitani a két fajtát.
23/32 A kérdező kommentje:
hogy erted hogy szembeallitani??
2013. júl. 4. 21:51
24/32 anonim válasza:
Ma 21.08-as válaszolónak irtam : nyáj mellett lévő kutyák ellen egy malinak sem lenne esélye
25/32 A kérdező kommentje:
barmint akkor a pasztorkutya erosebb? vagy gyorsabb? :) :D
2013. júl. 4. 21:59
26/32 anonim válasza:
Tök más tipus a kettő, szerintem össze sem lehet hasonlitani őket. Legalábbis felesleges.
27/32 A kérdező kommentje:
hat gondolom azert egy pasztorkutya elintezne egy malinoist de azert szerintem egy malinois gyorsabb es szemelyi vedelemre jobb.
2013. júl. 4. 22:07
28/32 anonim válasza:
személyi védelemre nyilván praktikusabb.
29/32 anonim válasza:
de most ez is olyan dolog, ha az utcán sétálnál egy KAJ-jal én biztosan nem mennék a közeledbe, mert félek tőlük. Ha támadás érne, akkor szinte 1000%-ék, hogy a védelmedre kelne. De nem ez a fő profilja a kutyának.
30/32 A kérdező kommentje:
ez igaz.egy kaj helybol is nagy erot tud kifejteni mivel nagy a tomege de ha valaki utan kell futni akkor jobb a malniois :)
2013. júl. 4. 22:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!