Az ilyen videókhoz mit szóltok? (Pitbull)
http://www.youtube.com/watch?v=6NnqRi1CkOI
Többet nem akartam megnézni, mert sokkolt. Ha ilyet csinálna a kutyám egy másikkal, én ott ütném ahol érném.
Pedig állatbarát vagyok.
Sajnos semmire nem mennél azzal, hogy ütöd, mert egyszerűen olyan fájdalomküszöbe van ennek a kutyafajtának, hogy fel sem veszi, hogy mondjuk acélbetétessel rúgod, ha bedurrant az agya.
Azt szólom, hogy mindkét kutyát rohadtul sajnálom. Az a szerencsétlen pitbull nem akart gyilkológép lenni, nem akart szerencsétlen tulajdonosokat, akik megveszik mert menő, de az igényeiről és a neveléséről nem gondoskodnak. A másikat meg érthető okokból sajnálom.
Egyébként ha egy pitbull (vagy bármilyen más nagytestű, kemény kutya) ezt tenné a kutyámmal, és tudnék higgadtan gondolkodni, vagy a tökét csavarintanám meg jó erősen, ha van neki, vagy a szemét nyomnám ki, vagy az orrát próbálnám minél erősebben csavarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!