Mit szóltok ehez?
Van egy család, akiknek van egy tacskója. A házban szokták tartani.
A konyhájukban szőnyeg van leterítve, és a kutya mindig oda végzi a dolgát. Reggelre egy kucap kaki van a konyha közepén, a pisit pedig a szőnyeg egyik sarkára intézi, ahol nap mint nap járkálnak a ház lakói.
A szőnyeget nemszokták takarítani, felszedik a kakit, és annyi.
A szőnyegen papucsban ,de van hogy mezítláb járkálnak.
A kutyát nem akarják kitenni az udvarra, jó nekik így, ahogy van.
Mit szóltok ehez? Szerintetek jó ez így, hogy ott mászkálnak ahol a kutya intézi a dolgát? Tudom, hogy felszedik, de a szőnyegen csak marad valamennyi. Pláne a pisi, azzal meg nemkezdenek semmit.
ez már nekem is sok, pedog nem vagyok tisztaságmániás, nincs sok ingerenciám porszívózni meg felmosni minden egyes alkalommal, ha mondjuk saras volt a kutya vagy vedlik...
de ez azért már veszélyes. vagy megnevelni kell a kutyit (nem tudom mennyi idős... kicsi még, azért nem szobatiszta? vagy nem viszik sétálni, mi lehet a gond?), vagy legalább takarítani... ahol érzi a szagot, oda fog csinálni.
amíg az én kutyám nem volt szobatiszta, felszedtük a szőnyeget (sőt, még utána is jóval, hogy ne legyen baj, pedig hamar az lett), és minden egyes alkalommal a lehető leggyorsabban feltakarítottuk, lehetőleg domestossal vagy valami... meg citromós fertőtlenítő cuccokkal, hogy elvegye a szagot.
Minden esetre nem szertnék nálluk vendégeskedni:-)
De ha nekik jó egészségükre.
Csak a kutyát sajnálom, mert ez tuti nem egészséges számára, már pszichésen sem!
Egyébként undorító és fel nem tudom fogni...
De a gazdik dolga
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!