Sziámi harcos hal+aranyhal vízforgató nélkül csak simán egy akváriumba elég régen megvannak. Mit szóltok ehez?
Figyelt kérdés
2012. nov. 30. 13:20
1/5 Platypus válasza:
Hogy valaki állatkínzó és büszke rá. Ez pontosan egy kategória a következővel: "Van egy kutyám másfél méteres láncon, egy éve rajta van és jól megvan. Látom rajta, hogy boldog, és teljesen egészséges, mit szóltok ehhez hülye burzsuj állatvédők?"
2/5 anonim válasza:
Nekem régen voltak így együtt, de nem bántotta az aranyhalat. Sőt más halak is voltak.
Bár nekem volt levegőztető. (kis akvárium)
Talán ahol vásárolod kérdezd meg mit mondanak.
4/5 anonim válasza:
Mi az az elég rég? És mekkorák a halak?
Most laikusként mondhatod, hogy jól megvannak, de biztos vagyok benne, hogy egy éve nincsenek még meg, annyit nem élnének így.
Az aranyhal pedig évente nő jó 5 centit még akváriumban is, ha ez nem történt meg, szintén hülyeséget beszélsz.
Az, hogy szerinted az teljesen jó, hogy az ürülékükben élnek, akkor gratulálok a szüleidnek, jó nevelést kaptál...
A régen megvannak pedig harcoshalnál 3 évet, az aranyhalnál pedig 20-at kell, hogy jelentsen.
5/5 bamboochatheone válasza:
Majd kb 15 év múlva ugyanennél az aranyhalnál jelents ugyanezt ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!