Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Dobermannosok! Mit szóltok ehez?

Dobermannosok! Mit szóltok ehez?

Figyelt kérdés
Csak a farok vágható mostmár? [link]
2011. máj. 24. 08:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
76%

Ezek hülyék!!! Mindenből és minden áron : PÉNZT, PÉNZT, PÉNZT.

Ez a mai kormányzás lényege. Én nem akarok senkivel vitatkozni, de az ivartalanítás sokkal rosszabb csonkítás mint a fülkupírozás. Bírom már, hogy olyanok nyilatkoznak/hoznak törvényeket akiknek halvány lila fingjuk sincs a dolgokról. Ez a 21. sz.-i M.o.

Gratula aki kitalálta. Falun kinek lesz pénze ivartalatíttatni? Ki tudja ilyen fizetések mellett kifizetni a több 100 ezer ft-os bírságot? Mi alapján kötelező a szájkosár? A hamis csivavára is fel kell tenni, amit 10 méteres flexin sétáltatnak? Komolyan mondom ha tehetném itt hagynám ezt a hülye országot.

Nehogy már én tegyek szájkosarat a kutyámra, amikor hetente jönnek nekünk kis vakarcsok. ÁÁÁHHH... Nem is húzom magam rajta tovább.

Amúgy köszi a cikket...érdekes és vitás (szerintem)...

2011. máj. 24. 09:01
 2/13 anonim ***** válasza:
0%

Én egyetértek vele, bár nem dobim van.

És nem csak pénzről szól a dolog, ha figyelmesen elolvasta volna az első, akkor látná, hogy a csippezett és örökbefogadott kutyák esetében mentesülnek az ebadó alól. Lefordítva, aki betartja a törvényt, miszerint már tavaly sem cserélhetett volna gazdát kutya chip nélkül, hiába csak ajándékozásról van is szó, azoknak nem kell fizetniük.

A befolyt összegnek legalább a felét visszaforgatnák az ivartalanítási akciókba, ami szintén pozitív, mert sokan azért nem viszik ivartalanítani a kutyát, mert hú az mennyi pénz.

A fülvágás tiltását is csak támogatni tudom. Ez csak a gazdáknak okoz örömet, hogy hú, keményebbnek tűnik a kutyám, szuper. Ha már dobermannos a kérdés, nekem ők is lifegő füllel tetszenek jobban.

2011. máj. 24. 10:23
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Ó, persze...a befolyt összeg...

Sajnos M.o.-on élünk, így kételkedek a befolyt összeg visszafordításában. Egy a lényeg: mindenből pénzt csinálni, minden áron. Van 2 teknősöm. Vessünk ki adót arra is. A hörcsögökre is, a macskákra is. Az állatkínzók pedig ússzák meg felfüggesztett börtönnel. Az állatkínzás pedig nem a fülvágással kezdődik.

2011. máj. 24. 11:25
 4/13 A kérdező kommentje:
Az elsővel egyetértek! Elcseszett egy ország lett ez. -.-
2011. máj. 24. 11:25
 5/13 A kérdező kommentje:

10:23-nak!

Nem azért vágatunk fület mert "keményebbnek néz ki" Sokkal jobban kiadja a fej formáját egy vágott fülű dobi. Egyáltalán nem állítkínzás a fülvágás,soha nem fájt egyetlen vágottfülű kutyámnak sem,precizen altatással csináljuk. Az állítkínzás ott kezdődik amikor egy kutya 10 évig 1 méteres láncon él,vizes kenyeret eszik,és még sosem látott ingergazdag teret.

2011. máj. 24. 11:30
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Na ez hülyeség legközelebb már szarás adó is lessz sőt olvasás adó nem tudom mi jöhet még de ebben az országban már a szemétből is pénzt csinálnak...
2011. máj. 24. 11:54
 7/13 anonim ***** válasza:
16%
Kutyát csonkítani kínzás, akár tetszik, akár nem. Szerencsére már most is tiltja a törvény. Annak a gazdának, aki levágja a kutya farkát, levágnám a kezét, aki meg megvágja a fülét, annak szépen beleönteném a forró ólmot a fülébe!
2011. máj. 24. 12:06
 8/13 anonim ***** válasza:

Öntenék én a te füledbe...!!!!!!!!

Voltál már kapcsolatba ilyennel???????? Mert én igen. Akkor nem ezt mondanád.!!!

Válaszra sem vagy méltó egyébként. Alapból nem foglalkozok buta emberekkel...

2011. máj. 24. 12:30
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Inkább vezessenek be alomellenőröket, bujják az expressz oldalt, és számolják fel a szaporitótelepeket. Jaa, ez már nem megy. Akkor fizessenek azok akik regisztrált tulajdonosok, mert azokat utol lehet érni. A fül-farok kupirozásról meg annyit, hogy a XIX. század vége ota, miota a fajtát kitenyésztették, a vágott fül, és farok standard.

Bár minden állat csak annyit szenvedne, mint a vágott farku fülű dobermannok!!!!

2011. máj. 24. 13:53
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Kedves utolsó hozzászóló!

Szívemből szóltál és teljesen igazad van!!!! Egyetértek veled, csak sajnos kevesen vagyunk!!!

2011. máj. 24. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!