Kan boxeresek, nyak körfogat kérdés?
Van egy kan 9 hónapos boxerem, akinek szeretnék bőr nyakörvet. 55 cm-est néztem ki, szerintetek létezhet, hogy ezt kinövi? Megnéznétek, hogy a Ti kutyátok nyakörve hány centis? Most az, hogy a nyakörv 55 cm-es, az nem tudom, mit jelent, hogy az utolsó lyuktól számítják, vagy az egész nyakörvet??? HELP!
A kutya most 30 kilo és 60 cm, de még nőni fog, pláne izmosodni.
Én nem is adok rizst neki, se semmilyen gabonát. Most őszintén.. A BARF étrend lényege pont az, h megpróbáljuk lemásolni azt az étkezést, ahogy a farkasok is ettek/esznek. Pl. ezért turmixoljuk ugye a zöldséget, gyümölcsöt is (elejtett állatok gyomortartalmát ha megeszik, zöldség/gyümölcshöz jutnak úgymond "pépesítve").
Rizst pedig nem igazán főzte meg magának a farkas sem :D
Így én teljesen kihagyom a menüből, nem is hiányzik :)
Ja és nem egy kutyus van, aki táp mellett az istennek nem akart hízni és BARF mellett gyönyörűen összeszedte magát.
Ha érdekel titeket olcsón husi vagy akár csak a BARF v bármi hasonló, csatlakozzatok a csoporthoz, nagyon jó témák szoktak lenni! :)
13-as válaszoló vagyok:
2éves kanom van kb 51cm-es a nyakkörfogata szorosan mérve.
29kg körül mozog, bár vékonyan van tartva, úgy kb 32-33kg lenne a kiállítási súlya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!