Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kan boxeresek, nyak körfogat...

Kan boxeresek, nyak körfogat kérdés?

Figyelt kérdés

Van egy kan 9 hónapos boxerem, akinek szeretnék bőr nyakörvet. 55 cm-est néztem ki, szerintetek létezhet, hogy ezt kinövi? Megnéznétek, hogy a Ti kutyátok nyakörve hány centis? Most az, hogy a nyakörv 55 cm-es, az nem tudom, mit jelent, hogy az utolsó lyuktól számítják, vagy az egész nyakörvet??? HELP!

A kutya most 30 kilo és 60 cm, de még nőni fog, pláne izmosodni.

2013. júl. 3. 08:50
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Ja és én is emiatt halasztottam a BARF dolgot, mert macerásnak tűnt, de miután ennyit beteg volt és annyi pénzt költöttem az állatorvosra, és ráadásul egy idő után valami eszméletlen vakarózás és rágás is megjelent nála, kiderült, hogy valamilyen összetevőre allergiás (csirke), azt mondtam, hogy már ez a sokkal macerásabb... igen és már nem bírtam nézni, hogy szinte folyamatosan vakarózott! Még az állatorvos is megnézte, és NEM VOLT BOLHÁS! Akkor felírtak egy méregdrága tápot (már nem tudom, hány táp volt megkezdve, mert egyik sem vált be), és még attól sem múlt el a vakarózása, pedig az gyógytáp volt. Eukanuba dermatrosis. Na ekkor váltottam. Ja, és azt elfelejtettem, hogy igaz, hogy lassan és fokozatosan, de megszabadultunk a vakarózástól is. Mikor már kiürült a szervezetéből. Kb 4-5 hónapja, NEM VOLTUNK ÁLLATORVOSNÁL!!! Sem vakarózás, sem bűzmirigy gyulladás, sem fülgyulladás, sem hasmenés!!!
2013. júl. 5. 08:42
 22/24 anonim ***** válasza:

Én nem is adok rizst neki, se semmilyen gabonát. Most őszintén.. A BARF étrend lényege pont az, h megpróbáljuk lemásolni azt az étkezést, ahogy a farkasok is ettek/esznek. Pl. ezért turmixoljuk ugye a zöldséget, gyümölcsöt is (elejtett állatok gyomortartalmát ha megeszik, zöldség/gyümölcshöz jutnak úgymond "pépesítve").

Rizst pedig nem igazán főzte meg magának a farkas sem :D

Így én teljesen kihagyom a menüből, nem is hiányzik :)

Ja és nem egy kutyus van, aki táp mellett az istennek nem akart hízni és BARF mellett gyönyörűen összeszedte magát.

Ha érdekel titeket olcsón husi vagy akár csak a BARF v bármi hasonló, csatlakozzatok a csoporthoz, nagyon jó témák szoktak lenni! :)

[link]

2013. júl. 5. 08:48
 23/24 anonim ***** válasza:
Jól van leszóltátok a rizsemet :D De az őzek, szarvasok esznek bőven gabonát, szóval a gyomortartalmából jutott a farkasoknak is. Mindegy én úgy vagyok nyugodt ha kap azt is. Azért a rizst emlegetem mert az van otthon mindig és akkor már könnyebb azt adni neki, meg egyébként a rizs jót tesz az emésztésnek. De most már leakadtam a rizsről, befejeztem, kész :) Na nekem a BARF-tól sem hízott, igazából semmitől sem hízott, max. izmosodik csak, de a hasa, dereka az nem nő, szóval úgy néz ki mint egy deltás testépítő :D Még kis korában szétrágcsizta a telefon kábelt, a micro sd átalakítónk meg megadta magát, már egy ideje telefonon vannak csak tárolva a képek és még nem éreztem fontosnak pótolni ezeket a cuccokat, majd egyszer.
2013. júl. 5. 10:35
 24/24 anonim ***** válasza:

13-as válaszoló vagyok:

2éves kanom van kb 51cm-es a nyakkörfogata szorosan mérve.

29kg körül mozog, bár vékonyan van tartva, úgy kb 32-33kg lenne a kiállítási súlya.

2013. júl. 7. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!