Kan boxeresek, nyak körfogat kérdés?
Van egy kan 9 hónapos boxerem, akinek szeretnék bőr nyakörvet. 55 cm-est néztem ki, szerintetek létezhet, hogy ezt kinövi? Megnéznétek, hogy a Ti kutyátok nyakörve hány centis? Most az, hogy a nyakörv 55 cm-es, az nem tudom, mit jelent, hogy az utolsó lyuktól számítják, vagy az egész nyakörvet??? HELP!
A kutya most 30 kilo és 60 cm, de még nőni fog, pláne izmosodni.
Másik boxeres válaszoló!
Első hónapokban brit juniort evett, aztán royal canint, kb 1-2 hónapja pedig már BARF étrendet eszik. Nyers hús, nyers gyümölcs-zöldségek.
Corsos vagyok megint :D Bocsánat, hogy szét offolom a boxeres kérdést, de most teljesen ráizgultam a témára. Azt tudom, hogy a 60, 61 cm-t magasságra írták, a 66 cm-s magasságával a kutyám túlnőtte a standard méretet, azzal nincs is bajom :) Csak a súlyával,illetve valószínű az is rendben van mert 9 hónaposan volt 38 kg, azóta nem mértem és a standard szerint a szukák 40-45 kg-sak, abban biztosan benne van, de mégis iszonyat vékonynak néz ki. A többi corso már kölyökkorban is arányosan nő, van egy olyan kis masztiffos kinézetük, de ő meg még most is vékonyka. Nagyon izmos, de egy deka zsír nincs rajta. Mindennap 80 dkg tápot eszik, meg mellé negyed kilo csirkemellet.Nem férges, nincs semmi baja és mégsem hízik. Nincs róla friss képem, de valamelyik nap pont találtam egy pitbullos képet, hát mintha őt látnám, ugyanúgy néz ki, ami nem annyira jó, mert neki nagyon nem pitbullra kellene hasonlítania :( itt az a kép [link]
és itt egy kép egy corsoról [link]
Hát a különbség nem kicsi...
BARF etetés lényege pont az hogy nem főzünk hanem nyersen adjuk a húst zöldséget:-)
Ne haragudj de nem tudok tanácsot adni mivel etesd a kutyust hogy egy kicsit hízzon. Én is itt vagyok elakadva, nagyon izmos a kutyám de olyan vékonynak látom. Ha mellé rakok egy másik boxert az enyém szinte gebe. Remélem hogy még fog fejlődni és hízni. Az enyém az a kutyus akiről raktam képet a kérdés elején a tigriscsíkos:-)
Jaj dehogy baj, nyugodtan írj, úgyis a corso a másik kedvencem!!! :D Próbálj meg képet tenni föl a saját kutyáidról! Egyébként nekem is van egy másik kutyám, és őmiatta kezdtem el a barfot, mert ő meg annyira gebedék volt, hogy sírni tudtam volna és akármilyen tápot adtam neki, már több, mint kétszer annyit, mint a leírás és még mindig gebe volt. Már minden nyavalyára kivizsgálták, csomó pénzt legomboltak rólunk és nem derült ki SEMMI! A kórlapjára az volt írva "rókaszerű" kinézet (egy németjuhászról van szó). 62 cm mellé 23 kiló volt, mellé extra hosszú (-még nem láttam ilyen hosszú nj-t ezzel a magassággal, és mikor már vagy 8 féle tápot kipróbáltunk, akkor adtam föl és álltam át a BARF-ra. Láss csodát, pár hónapon belül, a 23 kilós kutyából 32 kiló lett!!! Tudok elég meggyőző képeket is mutatni, ha érdekel. Ja, és az sem mellékes, hogy előtte, átlag 2 havonta jártunk az állatorvoshoz, már fogta a fejét, mikor mentünk, mert visszatérően:
-fülgyulladás
-bűzmirigy gyulladás
-hasmenés
ezek az alapok voltak, amik miatt örökké visszajártunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!