Kan boxeresek, nyak körfogat kérdés?
Van egy kan 9 hónapos boxerem, akinek szeretnék bőr nyakörvet. 55 cm-est néztem ki, szerintetek létezhet, hogy ezt kinövi? Megnéznétek, hogy a Ti kutyátok nyakörve hány centis? Most az, hogy a nyakörv 55 cm-es, az nem tudom, mit jelent, hogy az utolsó lyuktól számítják, vagy az egész nyakörvet??? HELP!
A kutya most 30 kilo és 60 cm, de még nőni fog, pláne izmosodni.
Az enyém 27 kg, 61 cm. Kicsit vékony de csupa izom:-)
Nem nagyon akar hízni bérmit csinálok vele. Ő az
Na most megmértem megint, úgy, hogy tegnap este evett utoljára, 29,5 kg, és pont 60 cm. Nem tudom, annyira a képen nem jön át a súlya, de ő vastag csontú-ez a képeken látszik a lábain is. Viszont ha a nyakát nézed, tényleg gúnár nyaka van a Tiedhez képest :D szoval még bőven vastagodni fog.
Lehet, hogy tévedek, de szerintem a magasságra írták a többiek a 60 és 61 cm-t.
Ne keseredj el, csak most fog szélesedni a kutyusod! :)
Igen a magasságra írtam a 60 cm:-)
Szerintem ne aggódj gyanítom nem kicsi a corsód.
Kérdező nagyon szép a kutyusod:-) Valamennyivel én is többet adok neki mint az előírt. Sokkal nem mert gondok voltak az izűleteivel nem akarom hirtelen terhelni. Megkérdezhetem mivel eteted?
Na most megmértem, olyan 46 cm körül van most a nyak körfogata.
Egyébként a corsonál, pláne, ha szuka, a 66 cm nagyon is szép méret! Vagy nem értem, hogy akkor mire értetted, hogy eddig is kicsinek gondoltad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!