Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Húgom miért ilyen ellenszeves...

Húgom miért ilyen ellenszeves amiért én közepes vagy nagytestű kutyát szeretnék panelba? (többi lent)

Figyelt kérdés

Nem tudom mennyire a kutyás kategóriába tartozik,de leírom .

Van egy idős kistestű kutyusom,remélem sok sok évig fog még élni,de azért benne van a pakliban,hogy itt hagyhat bennünket :(

Én meg utána szeretnék (persze nem rögtön) egy másik kutyát ,közepeset vagy nagytestűt (menhelyről)

Neki is van egy kistestű kutyája aki fiatal.De annyira ellenzi,hogy az övétől nagyobb kutyát hozzak ide,pedig anyummal is beszéltem már erről. Nem örült annyira neki ,hogy nagyobb kutya jöjjön ide,de azt mondta,ha eltudom vinni a munkába akkor lehet.Eltudom,mert kutyakozmetikusnak fogok tanulni szeptembertől és oda vihetem magammal.

Persze lehet addigra rég elköltözök,mire lesz még egy kutyám.De lehet nem. Én meg kistestű kutyát nem szeretnék!

Igy se én választottam a jelenlegi kutyámat.Ettől függetlenül szeretem és a legjobb barátom,nem adnám oda semmi pénzért.

Már annyiszor kérdeztem tőle,hogy miért nem akarja,de nem mond semmit.

Én úgy gondolom,hogy félti a saját kutyáját.De természetesen nem egy agresszív szocializálatlan pit bullt fogok ide hozni.

Hanem vagy egy kölyök kutyát vagy egy 1-2 év körülit és előtte elvinném húgom kutyáját,hogy jönnének ki egymással.

Természetesen én sem szeretném ha húgom kutyájának baja esne az én hibámból,ezért is mondtam le egy fajtáról amit fajtamentőktől hoztam volna ki.

Szerintetek mivel tudnám még meggyőzni?

bár hogy anyum beleegyezett,tesómnak ebbe nincs beleszólása,de még meggyőzheti anyumat :/ :/

2013. júl. 2. 12:42
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

beszélek majd tesómmal,főleg ha majd ott állok,hogy hozok kutyát

nem tudom még milyen korú kutyám lesz majd,mert úgy gondoltam végig nézem a menhelyeket és ha nincs mondjuk számomra ideális 1-3 év közötti kutya akkor kölyköt fogok örökbe fogadni.

2013. júl. 2. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!