5 éves kutyát érdemes befogadni? Nem öreg még hozzá?
Figyelt kérdés
2013. júl. 2. 11:45
11/19 anonim válasza:
Naná hogy érdemes! Főleg, hogy ilyen jól nevelt, ahogy írod. 10 évet még simán boldogíthatjátok egymást.
12/19 anonim válasza:
Szerintem érdemes,főleg úgy, hogy jól szocializált és jól nevelt. Nem tudom, hogy lehet-e ennél a menhelynél, de megkérném őket, hogy elvihessem egyszer a vizslát barátkozni. Értem, hogy mindkettő jól szocializált és barátságos, de jobb feleslegesen kipróbálni, mint hogy aztán egy csomót szívj az összeszoktatással
13/19 anonim válasza:
2.-nak...Nekem "túltenyésztett" kínai meztelenem van. 4évesen fogadtam örökbe, nem rég töltötte a 9.! életévét és köszöni nagyon jól érzi magát. Mindenki aki nem ismeri meg van győződve róla, hogy még szertelen kölyök. Rohangál, ugrabugrál, örül, hogy sétálunk, hogy más kutyákkal találkozunk. Nem rég iratkoztunk be kutyasuliba, agilityzni járunk :)
Kérdező: Egy 5 éves kutya még messze nem öreg ;)
14/19 anonim válasza:
Én is 5 évesen fogadtam be a kutyusomat, fél évvel ezelőtt. Gyorsan megszokta az új helyzetet, mindent hamar megtanult, hogy jó városi kutya legyen és nagyon nagyon jó a kapcsolatunk. Ha kölyök korától velem lett volna, akkor sem lehetne jobb. :)
15/19 anonim válasza:
bármilyen korú kutyát érdemes, én egy 10 év fölöttit találtam utcán és a világ leghálásabb, legszeretőbb kutyája! végtelenül tisztelem azokat, akik idős kutyát fogadnak örökbe. az 5 éves mellesleg egyáltalán nem idős. az egyik kutyám most 11 és rendszeresen kölyöknek nézik, mert ugrál, játszik egyfolytában. 2 év menhelyélet után maga lesz neki a megváltás!
16/19 anonim válasza:
Érdemes örökbe fogadni. Ennyi idősen ő egy ereje teljében lévő felnőtt kutya! Nagyon hálás lesz neked, pláne 2 év menhely után.
17/19 anonim válasza:
mindenképpen! majd meséld el az első napotokat!!
18/19 A kérdező kommentje:
rendben, fel is hívtam a menhelyt, jövő héten visszük a vizslát, hogy vajon mit szól egymáshoz a két kutya, kiengedik a német juhászt, a többit bezárják, a vizsla 100%-ig behívható, tehát nem hiszem hogy gond lenne
2013. júl. 3. 11:45
19/19 anonim válasza:
Ez szuper! Szerintem nagyon jó döntést hoztál. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!