Érdemes fajtamentőktől befogadni egy kutyát?
Figyelt kérdés
2013. jan. 13. 06:11
2/7 anonim válasza:
Érdemes! Ők nem fognak átverni,és megmondják a kutya jellemzőit, előéletét. Egészségesen adják oda. Viszont szigorúak, megválogatják, kinek adják oda.
3/7 anonim válasza:
Ha nincs igényed papíros kutyára feltétlenül, a legjobb döntés. Ismerik a kutyákat és megnézik kinek adják oda. Összehasonlíthatatlanul kisebb rizikó mint egy olcsó kölyök.
4/7 anonim válasza:
Érdemes, nekem is fajtamentőktől van kutyusom!
Borzasztó hálás jószág, nagyon megbecsüli magát. Valóban olyan a személyisége amilyennek elmondták, és egészségesen kaptam meg.
Ráadásul nagyon készségesek voltak később is. Bármikor kérdezhetek tőlük az ápolásával, nevelésével kapcsolatban, boldogan adnak tanácsot.
6/7 anonim válasza:
Ez enyém is fajtamentőktől van :) Igaz marha domináns kutya, no meg makacs is, de nem bántam meg, mert egy irtó nagy pusziosztó :)
7/7 ratata válasza:
érdemesebb mint a kutyagyárosokat támogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!