Érdemes állatmenhelyről kutyát befogadni?
Hát hogyne lenne érdemes! Nekünk még csak menhelyi kutyáink, illetve laboratóriumokból mentettek voltak (a családnak/ közeli rokonságnak eddig 5 ilyen kutyája volt). Mindegyik szeretetre méltó, okos és hűséges, valamint nagyon hálás volt.
Az agresszív kutyákat nem adják oda befogadóknak, minden kiadott kutyát alaposan megvizsgálnak! Ráadásul te is összebarátkozhatsz velük a menhelyen.
Én csak ajánlani tudom ezt a megoldást.
én azért tartok kutyát hogy agresszív legyen a betörők rablók cigányok ellen.
ki is van téve a kapura harapós kutya!
Szigorúan tesztelik az ottani kutyákat. Nagyon problémás és agresszívakat nem adnak ki.
Egyébként nagyon is érdemes menhelyről befogadni kutyát. Ott úgy is segítenek neked, hogy milyen kutya lenne a legalkalmasabb a te életviteledhez. De ha onnan kihozol egy állatot, talán az életét mented meg, és akár másikét is, hisz egyel több hely lesz a menhelyben.
A legtöbb (normális) menhelyen nagyon megnézik, hogy melyik kutyához milyen gazda illik, nyilávn egy tutyimutyi gyengekezűnek tűnő gazdának nem fognak problémás kutyát adni.
Egyébként pedig hozzáértés nélkül nevelve nagyon könnyű egy pénzért vett (pláne szaporítótól idegrendszeri problémás) kölyökkortól nevelt kutyát is agresszívvá tenni.
A menhelyeken nagyon kicsi az agresszív kutyák száma, a legtöbb agresszív kutya gazdás.
Gondold át, hogy milyet szeretnél, menj ki a helyi menhelyre és nézz körül, mert egyrészt nagyon sok kutyát nem is hirdetnek, illetve pár perc alatt többet tudsz meg a kutyákról mint ha csak a hirdetéseiket nézegetnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!