Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Csak az én kutyám van fordítva...

Csak az én kutyám van fordítva beállítva?

Figyelt kérdés
Függetlenül az időjárástól egész nap alszik, fekszik, alig lehet bármire rávenni. Csak azt látom, hogy egyszer itt fekszik, 5 perc múlva a kert másik végében, stb. Viszont kora reggel illetve estefelé mint egy atombomba. Ide-oda rohan, hozza a labdát, még a semmit is meg ugatja ha elmegy a kerítés előtt, teljesen mindegy neki hogy hova és mennyi időre megyek, mindenhová velem akar jönni (ha nem is gyalogosan, hanem kocsival indulok, már ugrik be az ülésre). Ha mondjuk megjövünk a sétából, és én gyorsan elmegyek még a közeli kisboltba akkor oda is jönne, stb.
2013. júl. 1. 16:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Mihez képest fordítva? Szerintem minden kutya reggel és este a legaktívabb.
2013. júl. 1. 16:17
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát hozzám képest. Kora reggel még tök kómás vagyok, este már fáradok (főleg ha volt aznap munka).
2013. júl. 1. 16:19
 3/4 anonim ***** válasza:
te ember vagy, ő meg állat. Csak ennyi a különbség.
2013. júl. 1. 17:16
 4/4 anonim ***** válasza:
normális bioritmus. milyen kutyád van? vizslára tippelek :)
2013. júl. 1. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!