Titeket miért zavar ha egy másik kutyás pont fordítva él és gondolkozik mint Ti?
Nem, de ez nem csak a kutyákra vonatkozik. Mindennel így vannak az emberek (kapcsolatok, munka, szex stb...). Minden egyes ember egy általa felállított norma szerint éli a mindennapjait, pl. én napi 1X adok a kutyámnak ételt és minden nap sétáltatom. Aki nem így csinálja, az másmilyen, mint én,tehát az én normámon kívül esik, azaz abnormális, ellent mond annak, amit én mondok!
Így érted? :)
Én a csodálatos kutyámat 16 évig neveltem, szerettem és tartottam úgy, ahogy én gondoltam és szerencsére sosem törődtem mások rosszallásával. Azt hiszem a kutyatartás is olyan, mint a gyereknevelés. Mindenki jobban tudja, mindenki bele akar szólni... ne törődj velük.
Életem legszebb 16 éve volt, és remélem a kutyámnak is az volt.
Lehet más a véleménye bárkinek, de mivel senkinek nem ártok ezért leszólni nem kell meg azt mondani hogy nincs igazam, mindenkinek van saját igaza, életformája, amíg nem tesz rosszat addig egyik sem jobb vagy rosszabb. Én sosem akartam másra erőltetni az enyém.
Akinek meg nem tetszik a kérdés az ne válaszoljon. Ilyen egyszerű. Mindenki tud kultúráltan írni, te meg itt agresszívkodsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!