Amstaff kutyát szeretnénk vásárolni. Mennyire fontos az egészségügyi szűrés ha csak hobbi célra veszek?
Figyelt kérdés
Azt hallottam aki nem ad hozzá egészségügyi szűrést az már szaporító és ha nincs adásvételi szerződés.Én jó helyről szeretnénk venni de ha csak tk-t ad az baj?2013. jún. 30. 11:00
11/15 A kérdező kommentje:
De ha szemmel látható akkor már nem.Nem adnák 120 ezret érte mikor ennyiért lehet máshol is találok és lehet még kiállítási célra is
2013. jún. 30. 13:10
12/15 anonim válasza:
Persze, elgondolkodhatsz és kereshetsz olyan helyet ahol nincs eltörve a farka és még kiállítási minőségű is a kutya. Csak egy a fontos, h tényleg normális helyről vedd, ne olyan helyről ahol szaktudás nélkül születnek csak a kölykök.
(adnék...
- én nem adnék érte pénzt,
- ők nem adnának érte pénzt,
az "ők adnák" alak teljesen más kontextusban használandó (olyan meg h "én adnák", olyan meg nem létezik):
- ők nem adnák nekem a kutyájukat
Ha már magyarul beszélünk)
13/15 anonim válasza:
(vajon aki lepontozott miért? melyik része nem igaz/hasznos? :o)))
14/15 anonim válasza:
Nem szeretnek szembesülni azzal, hogy nem ismerik jól az anyanyelvüket. Gondolom sok gyerek is van köztük, akik kapásból ellenállnak mindennek, ami a sulira emlékezteti őket.
15/15 anonim válasza:
A szülök szűrései azért fontosak, hogy egészséges kiskutyát kapj, és mondjuk ne hagyj fél milliót a dokinál... Az adásvételi szerződésben pedig, belefoglaljátok, hogy a tenyésztő az orvosi költségeket állja, ha a kutyusnak mégis örökletes betegsége lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!