A rottweilerek tenyleg gynege kutyak?
természetesen nem gyenge kutya,de ha rá térünk erre a pitbull x rottweiler témára .
hiába nagyok a rotik ha esetleg harcra kerülne a sor a testi fölényük nagyon rövid időn belül a hátrányukra fordulhat mivel ők nem erre lettek tenyésztve, szelektálva a pitbullal ellentétben(elsősorban szarvasmarha terelés volt a dolguk). Olvastam már olyan mérkőzésekről amik 3-4 órán keresztül tartottak, nem hinném h akár egy roti az első 1 órát bírná teljes erő bedobással.
De a kérdésedre vissza térve elsősorban ők munka kutyák nem harcosok, az eszük miatt lettek tenyésztve nem pedig a testi erejük végett. De a félre értést el kerülve , imádom a rotikat is igaz én pit és staff tulaj vagyok :)
Teljesen feleslegesen ilyeneken gondolkodni, minden kutya olyan lesz, amilyenne neveljuk.
Lehet, hogy egy pitbull vagy egy roti egyutt alszik a gyerekkel, s lehet egy barmilyen jambor kutyabol haraposat, agresszivet nevelni.
Úgy változik meg a feje, meg az egész teste, hogy elcseszik. Szaporítgatják össze-vissza. Mert azok a "tenyésztők", akik összetesznek két tk-s kutyát, attól még nem lesz jó az utód.
Nézd meg a Daniel rott kutyákat és nézd meg a Siroccó kutyákat pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!